OBRADOVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE! Na Megu sa DVOJICOM novih IMENA!

Autor:

Sport

21.05.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli jure plasman u finale KLS-a.

OBRADOVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE! Na Megu sa DVOJICOM novih IMENA!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana se posle izgubljene titule u AdmiralBet ABA ligi i poraza od Crvene zvezde u finalu, ukupnim skorom 0:3, okreću obavezama u domaćem prvenstvu.

Trener Željko Obradović, zajedno sa svojim stručnim timom, ima zadatak da do četvrtka formira sastav koji će pokušati da vrati titulu nacionalnog šampiona u Humsku posle desetogodišnjeg posta.

Međutim, tim će morati da se nosi sa izostancima nekih ključnih igrača, poput Frenka Kaminskog koji je već otputovao u Sjedinjene Američke Države. Takođe, biće potrebno odlučiti o isključivanju još dvojice stranaca iz sastava.

Foto: Starsport

Savo Drezgić

Izvesno je da će u timu Partizana biti talentovani plejmejker Savo Drezgić, koji je nedavno završio srednjoškolske obaveze u SAD. Ovo je svakako značajan korak za mladog igrača, a nije isključeno da će priliku dobiti i Aleksa Dimitrijević, njegov vršnjak, visok 213 centimetara, koji se nedavno priključio radu sa prvom ekipom.

U završnici prvenstva Srbije, crno-beli će biti pojačani i oporavljenim Ognjenom Jaramazom, što će svakako biti od velikog značaja za tim.

Partizan se u petak sastaje sa Megom u prvom meču polufinala, a plasman u finale obezbediće ekipa koja ostvari dva trijumfa.

U drugom polufinalu, sastaju se Crvena zvezda, osvajač titule osam puta uzastopno i FMP iz Železnika.

KLS je u međuvremenu odredio satnice svih mečeva, koje možete pogledati na ovom linku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading