SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! Pogledajte ATMOSFERU na Lagatoru uoči meča Zvezde i Vojvodine! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravdu će deliti Milan Ilić iz Ćuprije.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! Pogledajte ATMOSFERU na Lagatoru uoči meča Zvezde i Vojvodine! (VIDEO)

Foto: Starsport

Još nešto malo manje od 10 minuta ostalo je do početka finala Kupa Srbije u kome se sastaju Crvena zvezda i Vojvodina.

Aktuelni šampion Superlige i branilac trofeja u najmasovnijem klupskom takmičenju pokušaće da odbrani "duplu krunu" i osvajanjem novog pehara udari pečat na sjajnu sezonu, u kojoj su odavno odbranili naslov najbolje ekipe u državi. 

Trener Zvezde Vladan Milojević odlučio je da najjači tim izvede u duelu protiv Novosađana, koji se ipak nadaju iznenađenju i eventualnoj senzaciji na lozničkom Lagatoru.

Crveno-beli će imati ogromnu podršku delija sa tribina, koji su doputovali u velikom broju kako bi bodrili svoje ljubimce.

Ni kiša koja je pala pred početak meča, nije poremetila sjajnu atmosferu koja vlada u oba tima, pa će oko 22 časa biti poznato kome će predstavnik FSS Miroslav Tanjga uručiti pobednički pehar.

Crvena zvezda i Vojvodina su ove sezone igrali tri puta i Zvezda je slavila u dve utakmice (5:0, 3:1), dok u plej-ofu nije bilo golova na "Karađorđu".

Na centru stadiona Lagator biće Milan Ilić iz Ćuprije, a u prilogu pogledajte kakva atmosfera vlada 40 minuta pre početka meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading