AMELA PLANIRALA DA SA DECOM ODE KOD MUŽA U NEMAČKU, A ON DOŠAO I POBIO IH SVE! Šokantni detalji porodične tragedije koja je zaprepastila Balkan

Autor:

Svet

21.05.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je, kako se saznaje, bio opsesivno ljubomoran i rešio je da se obračuna sa suprugom, a onda i sa decom

AMELA PLANIRALA DA SA DECOM ODE KOD MUŽA U NEMAČKU, A ON DOŠAO I POBIO IH SVE! Šokantni detalji porodične tragedije koja je zaprepastila Balkan

Foto: facebook printscreen/mujagačičkušić

Mujaga Čičkušić, koji je pre dva dana skočio sa 14. sprata zgrade u Tuzli nakon što je navodno ubio sekirom svoju suprugu Amelu i njihovo dvoje maloletne dece, živeo je i radio van granica BiH, a porodica je navodno planirala da proda stan i svi se presele u Nemačku.

On je radio kao medicinski tehničar u Nemačkoj, a pre odlaska, bio je zaposlen u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli zajedno sa svojom pokojnom suprugom.

"On je pre šest meseci otišao u Nemačku, a supruga je ostala sa dvoje dece u Tuzli. Prema izjavama komšija, nedavno su u oglasu objavili da prodaju stan jer je i ona skupa sa decom planirala odlazak u Nemačku", otkriva izvor portala Klix.ba.

Kako navodi izvor, Čičkušić je iz Nemačke došao prošle srede, a dva dana je sa porodicom proveo u skladnom odnosu. Sumnja se da je ubistvo bilo isplanirano što istražiteljima pokazuje činjenica da je sekira koja je zatečena u stanu bila nova.

Istražitelji nastavljaju da rade na rasvetljavanju motiva trostrukog ubistva i samoubistva. U toku je obdukcija tela članova ove četvoročlane porodice, a naređena su i druga veštačenja.

Prvi preliminarni rezultati obdukcije mogli bi biti poznati uskoro.

Takođe, dosadašnje policijske provere su potvrdile da u ranijem periodu u policijskim stanicama u Tuzli i Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici.

U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a ceo stan je navodno uništen i ispremeštan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala da spasi decu, ali nije uspela.

Prema nezvaničnim informacijama "Avaza", tužioci i istražitelji sumnjaju da bi motiv stravičnog ubistva mogla biti ljubomora. Za sada ova informacija nije zvanično potvrđena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bin Laden

22.05.2024 16:16

Мујага типичан Балија.Производ свог поднебља и начина мишљења,потомак народа сатрапа који вековима са ужитком кољу своју православну браћу.