ONA JE HEROINA POPLAVA U DUBAIJU! Mačka se junački držala za kvaku automobila dok je voda nosila sve pred sobom, a onda se dogodio obrt (VIDEO)

Autor:

Svet

18.04.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slatka i uplašena životinja postala je hit na društvenim mrežama

ONA JE HEROINA POPLAVA U DUBAIJU! Mačka se junački držala za kvaku automobila dok je voda nosila sve pred sobom, a onda se dogodio obrt (VIDEO)

Foto: instagram printscreen

Neverovatno nevreme u Dubaiju donelo je tamošnjim stanovnicima više kiše za jedan dan nego u poslednje dve godine.

Poplavljen je bio ceo grad ali i okruženje. Društvene mreže obišli su snimci automobila koje voda nosi sve dalje i dalje, autobuskih stanica čiji se ni krovovi maltene više ne vide od nanosa, ali i turista koji na aerodromu ne smeju napolje jer je sve oko zgrade pod vodom.

U moru neverovatnih snimaka iz Dubaija, jedan se naročito izdvojio, valjda jer je na njemu glavna junakinja - mačka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CNN (@cnn)

Policija u Dubaiju izbavila je mačku iz velikih poplava nakon neviđene obilne kiše, a trenutak njenog spašavanja deli se mrežama.

Crno-belu moggie mačku koja se očajnički drži za vrata automobila otkrile su spasilačke ekipe nakon što su rekordne poplave zahvatile grad.

Mačka prikazana na snimku bila je jedna od mnogih žrtava koje su pokušavale da pobegnu od vode.

Državna novinska agencija WAM nazvala je kišu u utorak "istorijskim vremenskim događajem" koji je nadmašio "sve dokumentovano od početka prikupljanja podataka 1949. godine".

Kiša je počela da pada u toku noći sa ponedeljka na utorak, a ljudi su ostavljali svoje automobile na poplavljenim ulicama.

Mediji prenose da je za samo 24 sata palo kiše koliko u tim krajevima inače padne za dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading