LUDI VLASNIK PANATE POSLE PORAZA SKINUO MAJICU I PSOVAO BODIROGU I SUDIJE NA SRPSKOM! Svašta smo videli od njega, ali ovo ne (VIDEO)

Autor:

Sport

30.04.2024

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakog dana prevazilazi svoje granice.

LUDI VLASNIK PANATE POSLE PORAZA SKINUO MAJICU I PSOVAO BODIROGU I SUDIJE NA SRPSKOM! Svašta smo videli od njega, ali ovo ne (VIDEO)

Foto: Starsport

Večerašnji meč između Makabija i Panatinaikosa doneo je uzbuđenje i tenziju, ali i kontroverzne odluke sudija koje su izazvale negodovanje među igračima i navijačima. Makabi je pred oko hiljadu svojih navijača u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" slavio rezultatom 85:83, čime su poveli 2:1 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa i približili se plasmanu na Fajnal for Evrolige.

Vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, nije krio svoje nezadovoljstvo odlukama sudija. Posebno ga je iznervirala situacija u kojoj nije sviran aut igraču Džošu Nibu, nakon što je prešao aut liniju.

- U pi**u materinu, Kardum! U pi**ku materinu!, rekao je Janakopulos na čistom srpskom jeziku, izražavajući svoje nezadovoljstvo odlukom hrvatskog sudije Karduma, pa potom prešao na funkcionere:

- 55 sekundi pre kraja utakmice, stane na liniju, pred vašim očima. Gledate dole. Par sekundi kasnije, 14 sekundi pre kraja utakmice računate koš koji se ne treba računati. Umesto da uzmemo loptu i imamo 15 sekundi do kraja napada, poklonite im loptu. Da li neko iz Evrolige gleda? Gospodine Bodiroga, gospodine Motiejunas imate li nešto da kažete na ovo? Kada ne prihvatimo ovo i kada pričamo nešto vi nas kaznite. Hoćete li i ove kazniti za ovo? Igrate se sa našim novcem, sa našim investicijama, sa našim emocijama, sa svim.



Meč je protekao u neizvesnoj završnici uz diskutabilne odluke sudijske trojke - Sreten Radović, Emir Mogulkoč, Luka Kardum. Ova situacija izazvala je burne reakcije među prisutnima, ali i širom košarkaške javnosti.

Atmosfera u dvorani "Aleksandar Nikolić" bila je napeta, a navijači su svojim strastvenim navijanjem dodatno doprineli uzbudljivom ambijentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading