RUSKO MINISTARSTVO ZDRAVLJA: Najnovije i detaljne informacije o povređenima, broj porastao

Autor:

Svet

22.03.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teroristički napad u Moskvi

RUSKO MINISTARSTVO ZDRAVLJA: Najnovije i detaljne informacije o povređenima, broj porastao

Foto: YouTube/Guardian News/Printscreen, Profimedia


Rusko Ministarstvo zdravlja objavilo je najnovije informacije o terorističkom napadu u Moskvi, koji je rezultirao velikim brojem povređenih. Prema najnovijim podacima, povređeno je 147 ljudi, od kojih 38 ima umereno teške povrede, 13 je u teškom stanju, tri osobe su lakše povređene, dok je devetoro u izuzetno teškom stanju.

Napad na koncertnoj dvorani "Krokus"

Napad se dogodio u koncertnoj dvorani "Krokus" tokom nastupa grupe "Piknik". Napadači su upali u dvoranu i otvorili vatru iz automatskog oružja, a zatim su bacili bombu koja je izazvala požar u zgradi. Ovaj napad izazvao je paniku među posetiocima koncerta i izazvao haos u dvorani.


Na licu mesta su stigle jake policijske snage, vatrogasci i brojne ekipe hitne pomoći. Hitna medicinska pomoć pružena je povređenima, a vatrogasci su brzo reagovali kako bi ugasili požar i evakuisali ljude iz zgrade.

Ovaj teroristički napad šokirao je grad Moskvu i izazvao osećaj straha i nesigurnosti među građanima. Vlasti su osudile ovaj čin nasilja i obećale da će preduzeti sve mere kako bi pronašle počinioce i doveli ih pred lice pravde.


Napad je ostavio dubok trag na grad i njegove stanovnike. Koncertna dvorana "Krokus" pretrpela je ozbiljnu materijalnu štetu usled eksplozije i požara, dok su mnogi ljudi ostali traumatizovani ovim užasnim događajem. Građani Moskve su u šoku i strahu, te se nadaju da će vlasti uspeti da spreče slične incidente u budućnosti.


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading