VANREDNO OBRAĆANJE SFEROPULOSA! Trener Zvezde nije krio ODUŠEVLJENJE!

Autor:

Sport

08.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba crveno-belih impresioniran učinkom atletičara Miltijadisa Tentoglua.

VANREDNO OBRAĆANJE SFEROPULOSA! Trener Zvezde nije krio ODUŠEVLJENJE!

Foto: Vladimir Lukić

Grčki atletičar Miltijadis Tentoglu postigao je izvanredan uspeh na Evropskom prvenstvu u atletici u Rimu, osvojivši prvo mesto u disciplini skok udalj.

Njegov skok od 8.65 metara nije samo doneo zlatnu medalju, već je postao i rekord ovog takmičenja.

Ono što je posebno impresivno jeste činjenica da je Tentoglu tokom finala imao treći, četvrti i peti najbolji skok, demonstrirajući izuzetnu konzistentnost i dominaciju u ovoj disciplini.

Tentoglu već duže vreme dominira disciplinom skoka udalj, a ova zlatna medalja predstavlja njegovu treću pobedu na Evropskim prvenstvima. Njegova izuzetna sposobnost da konstantno postiže vrhunske rezultate svedoči o njegovom izuzetnom talenatu i posvećenosti "kraljici sportova".

 

 

Tentoglu je bio neverovatno ubedljiv u odnosu na konkurenciju, gotovo bez ikakvog napora. Ovaj rezultat privukao je veliku pažnju javnosti, a čak se i Janis Sferopulos, trener košarkaša Crvene zvezde, oglasio povodom njegovog trijumfa.

Grčki stručnjak na klupi srpskog i regionalnog šampiona je izrazio divljenje sledećim rečima:

- Ogroman atleta, rođeni šampion, poštovanje - napisao je Janis Sferopulos, ističući time veličinu i značaj dostignuća svog sunarodnika.

Atletičar Miltijadis Tentoglu pokazao je izuzetnu dominaciju i konzistentnost u disciplini skoka udalj, postavši rekorder Evropskog prvenstva u atletici i osvojivši svoju treću zlatnu medalju na ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading