ŠTA RADI FAKUNDO KAMPACO?! NEREALNA ASISTENCIJA ARGENTINCA: Šta je Zvezda imala u svojim redovima... (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magija u finalu Endese.

ŠTA RADI FAKUNDO KAMPACO?! NEREALNA ASISTENCIJA ARGENTINCA: Šta je Zvezda imala u svojim redovima... (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Eurohoopsnet

Košarkaši Real Madrida su pobedom započeli finalnu seriju Endesa lige protiv ekipe Mursije, koja se plasirala u borbu za trofej eliminisavši ekipu Huventuda.

U ovom uzbudljivom meču koji je "kraljevski" klub dobio sa 84:76, publika je imala priliku da uživa u brojnim sjajnim potezima, a jedan od najupečatljivijih bio je lucidni potez Fakunda Kampaca. Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde je na dva minuta pre kraja treće deonice izveo spektakularno dodavanje, ukrao loptu na svojoj polovini terena, uradio roling i preciznim pasom pronašao Hezonju koji je uspešno završio akciju polaganjem.

Ovaj potez košarkaškog virtuoza definitivno je obeležio utakmicu i pokazao još jednom izuzetnu inteligenciju Argentinca.


Podsećanja radi, u finalu ACB lige titulu osvaja ekipa koja prva stigne do tri pobede. U prethodnoj sezoni, trofej je osvojila ekipa Barselone, a ove sezone Real Madrid i Mursija bore se za prestižnu titulu. Uzbuđenje je zagarantovano, a ljubitelji košarke s nestrpljenjem očekuju ishod ove uzbudljive finalne serije.

Fakundo Kampaco je definitivno jedan od ključnih igrača u ovom finalu, a njegove veštine i kreativnost na terenu otvaraju Madriđanima novu dimenziju igre koju retko koji košarkaš može da donese. Navijači Real Madrida s nestrpljenjem iščekuju sledeći meč kako bi videli novu dozu magije od strane iskusnog plejmejkera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading