DA SE ČOVEK PREKRSTI! Mrtvog prijatelja izvukli iz sanduka pa ga vozili na motoru uz gromoglasno navijanje! TELO POTOM NALIVALI ALKOHOLOM!

Autor:

Svet

15.12.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji Erika Sedena (21), koji je ubijen proteklog vikenda kada je išao na sahranu voljene osobe, na bizaran način su odlučili da se oproste od njega.

DA SE ČOVEK PREKRSTI! Mrtvog prijatelja izvukli iz sanduka pa ga vozili na motoru uz gromoglasno navijanje! TELO POTOM NALIVALI ALKOHOLOM!

Foto: Printskrin

Naime, oni su tražili dozvolu od Erikovih roditelja da sahranu u Ekvadoru odlože za nekoliko trenutaka, samo kako bi odveli “svog prijatelja” na poslednju vožnju motorom. Telo pokojnika izvadili su iz sanduka i postavili na motor između vozača i još jednog saputnika, te ga uz mahanje i navijanje okupljenih još jednom provozali po gradu, prenosi "Dejli star".

Grupa muškaraca koja je izvela ovaj bizaran čin, tvrdi da je htela da oda počast svom prijatelju i da se oprosti od njega “kako dolikuje”, te je njegov kovčeg zalila i alkoholnim pićima.

Vlasti nisu reagovale na ovaj događaj, a istraga o incidentu nije ni otvorena, jer se sahrana smatra privatnim događajem na koji nije bilo pritužbi.

Koliko god bio bizaran, ovaj događaj je praksa u nekim zemljama, negde je čak uobičajeno i iskopavanje mrtvih. Tako porodice u jednoj indonežanskoj provinciji jednom godišnje ekshumiraju tela svojih mrtvih rođaka i prijatelja kako bi se ponovo ujedili sa njima na godišnjoj proslavi koja se zove Manene.

Za potrebe ovog rituala koji traje tri dana, iskopavaju se čak i tela beba i dece, a porodice svoje voljene čak ponovo doteruju i presvlače, pre nego što ih “pokažu selu”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading