MLADOŽENJA UHAPŠEN NA SVADBI U HRVATSKOJ! Policija upala na slavlje sa dugim cevima i oborila ga na zemlju! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su bili u šoku!

MLADOŽENJA UHAPŠEN NA SVADBI U HRVATSKOJ! Policija upala na slavlje sa dugim cevima i oborila ga na zemlju! (VIDEO)

Foto: instagram/grupanocnilet

Na jednoj svadbi u Hrvatskoj, gosti su prisustvovali nesvakidašnjem i nezaboravnom trenutku kada je mladoženja Ljudevit  postao žrtva neobičnog i dobro osmišljenog pranka. Naime, njegov kum je organizovao lažnu "akciju hapšenja" kako bi na originalan način začinio venčanje i zabavio prisutne. Na svadbi su se pojavili policajci-glumci koji su se pretvarali da hapse mladoženju zbog, kako su rekli, "krivičnog dela ženidbe".

Sve je počelo kada je pevač, zadužen za atmosferu na venčanju, najavio da će se dogoditi nešto neočekivano. U tom trenutku, u salu su upali "specijalci" obučeni u crno, naoružani sa imitacijama dugih cevi, stvarajući ozbiljnu scenu. Okupljeni gosti su ostali u šoku kada su videli kako lažni policajci obaraju mladoženju na pod i stavljaju mu lisice na ruke.

 

 

Iako su mnogi mislili da se radi o pravoj akciji, atmosfera je ubrzo postala opuštenija jer je bilo jasno da se radi o šali. Ljudevit, potpuno zbunjen, nije mogao da veruje šta mu se dešava, dok su gosti, uključujući i mladu Karmelu, počeli da se smeju i aplaudiraju. Prizor mladoženje sa lisicama, kojeg "specijalci" iznose iz sale, bio je vrhunac ove neobične šale. Iako su neki u početku bili zabrinuti, ubrzo je postalo jasno da je sve deo unapred dogovorenog performansa.

- Sve smo doživeli, ali da nam mladoženju uhapse, nikako - oglasio se bend koji je svemu prisustvovao.

Mladoženja Ljudevit, koji je prvobitno bio iznenađen i možda pomalo uplašen, kasnije je shvatio da je ovo deo smešnog performansa koji je organizovao njegov kum. 

Gosti su, nakon što je "šala" izvedena, dugo prepričavali ovaj nesvakidašnji događaj. Ova šala je, kako su mnogi komentarisali, podigla atmosferu na venčanju na potpuno novi nivo. Ludovik se, iako nakratko oboren na pod i vezan, brzo pridružio smehu i uživao u pažnji koju je dobio.

Ovaj neobičan događaj postao je pravi hit među prisutnima, a priča o "hapšenju" mladoženje brzo se proširila društvenim mrežama. Mnogi su pohvalili kreativnost kuma i hrabrost mladoženje koji je, nakon početnog šoka, prihvatio šalu sa osmehom. Venčanje Ludovika i Karmele ostalo je upamćeno po ovoj originalnoj šali, koja je definitivno dodala posebnu notu radosti i zabave u njihovom velikom danu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading