DEČAK (15) UMRO POSLE TUČE NA TERENU: Jeziva tragedija potresla fudbal (VIDEO)

Autor:

Sport

17.09.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak kruži internetom.

DEČAK (15) UMRO POSLE TUČE NA TERENU: Jeziva tragedija potresla fudbal (VIDEO)

Foto: printskrin

tuča fudbalera

Paragvaj je potresla vest o smrti petnaestogodišnjeg fudbalera Ismaela Domingeza, koji je preminuo od posledica povreda koje je zadobio tokom tuče na fudbalskom meču. Tragičan događaj se zbio u gradu San Bernardino, tokom utakmice između Nacionala i Bokuerona.

Snimak sa ovog duela kruži društvenim mrežama i na istom se može videti kako je došlo do fizičkog obračuna igrača dva tima. Prema navodima trenera nesrećnog mladića, on je pao u nesvest nakon što je primio udarac s leđa. Dok je bio na zemlji, primio je još nekoliko udaraca, nakon čega su lekarski timovi obe ekipe dali sve od sebe da mu ukažu pomoć.

 

 

Pošto je stigla hitna pomoć, mladi fudbaler je transportovan u bolnicu, ali je tamo nažalost došlo do fatalnog ishoda. Trener ekipe Leonardo Vito, istakao je kako je Domingez imao slab puls kada je stigao u ovu lekarsku ustanovu, ali su povrede koje je zadobio na terenu bile toliko teške da lekari nisu uspeli da sačuvaju njegov život.

Ovaj tragičan događaj je šokirao čitavu fudbalsku zajednicu i postavio pitanja o bezbednosti i sportskom duhu u fudbalu. Nadamo se da će ovaj slučaj podstaći odgovorne da preduzmu mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading