UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE NAORUŽAN UPAO U BOLNICU! Napadač na štakama snimljen kako preti policiji! (VIDEO)

Autor:

Svet

03.09.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prostor na psihijatriskom odeljenju ispražnjen je od ljudi

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE NAORUŽAN UPAO U BOLNICU! Napadač na štakama snimljen kako preti policiji! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/Večernji list

Policija je privela muškarca koji je naoružan ušao u prostorije psihijatrijskog odeljenja KBC Zagreb, javlja Večernji list. Sa njim je pregovarala policija i interventna jedinica.

Dojavu o drami u KBC-u Zagreb zagrebačka policija je dobila danas u 10.05 sati. Policiji je iz bolnice saopšteno da muškarac preti oružjem za koje se isprva nije znalo da li je pravo ili nije. Lekari i ostalo osoblje su se s pacijentima zaključali u ordinacije.

Pomoćnik direktora KBC Milivoj Novak rekao je da je prostor na psihijatriskom odeljenju u Zelenoj zgradi ispražnjen od ljudi i da niko nije ugrožen.

Pacijenti su tom prilikom svi evakuisani ili su se nalazili izvan bolnice.

- Ne znam šta se događalo, samo vidim jako puno policije. Malo me strah - rekla je jedna žena pred bolnicom.

- Čovek je ušao sa pištoljem u zelenu zgradu - dodao je jedan Zagrepčanin. Dodaje kako su svi poslati van bolnice.

Kako je prethodno preneo Jutarnji, lekari i ostalo osoblje su se s pacijentima zaključali u ordinacije.

- Bili smo po sobama. Doktorka je došla i zaključala nas je i rekla je da su im javili da je čovek s pištoljem u bolnici. Prvo smo čekali, onda smo kroz prozore izašli. Jedno 20-tak nas je iskakalo kroz prozore - rekla je žena koja je bila u bolnici i koja kaže da se sve dogodilo oko 10:30.

Dr. Milivoj Novak, pomoćnik direktora KBC-a, tokom trajanja akcije policije je rekao za Večernji list da na psihijatrijskom odeljenju u Zelenoj zgradi KBC-a interventna policija pregovara s naoružanim muškarcem.

- Prostor je ispražnjen od ljudi, niko nije ugrožen, policija pregovara. Ne znamo da li je pištolj pravi ili nije - rekao je Novak.

Kako saznaje Nacional, muškarac je inače pacijent koji se od ranije leči na Rebru, ali nije zadovoljan lečenjem. Čitatelj im je potom javio da je "u bolnici opštii krš i lom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading