DELIJE, TRK NA BLAGAJNU: Evo koliko karata je ostalo za koju tribinu

Autor:

Sport

17.09.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok stignete do Marakane jedan deo stadion možda bude rasprodat za utakmicu protiv Benfike.

DELIJE, TRK NA BLAGAJNU: Evo koliko karata je ostalo za koju tribinu

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u četvrtak Benfiku u prvom meču u Ligi šampiona koja će se igrati u novom formatu. Utakmica na Marakani počeće od 18.45, a prema najavama, odnosno toku prodaje karata, naš najveći stadion bi trebalo da bude ispunjen.

Naime, prema informacijama do kojih je došla Republika, u trenutku pisanja ovog teksta, ostalo je samo još nekoliko hiljada karata. S tim da se broj slobodnih ulaznica može promeniti dok delije stignu bo blagajne Marakane, pa bi svakako trebalo da požure.

Republika

Foto: Starsport

Grmeće delije: Marakana uvek bude puna na Ligi šampiona

- U prodaju je ostalo nešto manje od 8.000 ukaznica. Najmanje je severa, tek nešto oko 1.000 karata, ali dok mi ovo pričamo sigurno se broj smanjuje. Zapada i istoka ima po još oko 2.000 ulaznica. Očekivano, najviše slobodnik karata ima za južnu tribinu, ali nema sumnje da će se i one rasprodati kada nestane ostalih ulaznica. Očekujem da Marakana u četvrtak bude puna - kaže naš izvor dobro upućen u prodaju karata na blagajni Marakane.

O malom broju preostalih karata za utakmicu protiv Benfike govorio je i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Republika

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Sever će biti pun u četvrtak: Zvezdan Terzić

- Karata za utakmicu sa Benfikom još uvek ima, između sedam i osam hiljada. Pored paketa, pustili smo u prodaju i pojedinačne karte. Pozivam sve naše navijače da požure, kupe karte i nađu svoje mesto, jer je ovo ipak ispisivanje istorije Crvene zvezde i pozivam ih da oni budu svedoci toga uživo - rekao je Terzić i dodao:

- Želeo sam da pozovem i sve sportiste unutar Sportskog društva da u četvrtak pruže podršku našim igračima protiv slavne Benfike i na taj način pokažu zajedništvo, koje treba da krasi crveno-belu porodicu. Iskoristio bih priliku da pozovem i sve naše navijače, ne samo iz Beograda, nego i čitave Srbije, našeg regiona, Republike Srpske, Crne Gore i Makedonije da dođu i da pomognu Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici novog spektakularnog formata Lige šampiona.

Ono što je sugurno je da će izabranici Vladana Milojevića imati ogromnu podršku, a svoj dolazak su najavili i košarkaši Crvene zvezde. Naime, atmosferu će dodatno ulepšati dolazak cele košarkaške ekipe Crvene zvezde, zajedno sa stručnim štabom. Ovaj gest košarkaša ima za cilj da pruži podršku fudbalerima i doprinese ostvarenju pozitivnog rezultata na otvaranju sezone u najelitnijem takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading