SINER JE UZEO SVE NOVAKU, SAMO JOŠ NIJE JELENU: Sada se oglasila i gospođa Đoković i ZAPALILA INTERNET!

Autor:

Sport

17.09.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je poslala jasnu poruku Italijanu.

SINER JE UZEO SVE NOVAKU, SAMO JOŠ NIJE JELENU: Sada se oglasila i gospođa Đoković i ZAPALILA INTERNET!

Foto: Shutterstock

Janik Siner je toliko fokusiran da bude kao Novak Đoković, jer je teško da može biti bolji, pa je primenio jednostavan recept - krade od Noleta i kopira ga. Tako je Italijan za kondicionog trenera doveo Marka Panikija, koji je sarađivao sa Srbinom, a onda i fizioterapeuta Ulisesa Badija, koji je takođe bio u timu našeg asa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jannik Sinner (@janniksin)

 

Kako je Siner krenuo mnogi su se našalili da Novaku nije uzeo još samo suprugu Jelenu Đoković. Ta šala je evidentno došla i do nje, pa je poslala jasnu poruku Italijanu i svima ostalima.

- Ja se ne dam - napisala je Jelena kao komentar na Sinerovu objavu na Instagramu sa novim članovima svog tima.

Republika

Foto: printskrin instagram

Jelenin odgovor Sineru

Podsetimo, Paniki i Badio su se očigledno udružili sa Sinerom da rade protiv Novaka. Obojicu je angaživao Janik Siner u nameri da Đokovićevim receptom pokuša da ostane u vrhu tenisa. Doduše, kakva "leđa" ima oni mu verovatno nisu ni potrebni. Naime, Italijan je pao na doping testu u Indijan Velsu i nikom ništa. Sve je dobro zataškano i sređeno tako da on može da nastavi da se takmiči.

A upravo je jedan od novi članova njegovog tima bio u srcu skandala oko dopinga, koji umalo nije napakovao Noletu. Naime, fizioterapeut Ulises Badio je svojevremeno, dok je radio sa Novakom Đokovićem, bio u centru doping skandala. Afera sa kraja 2022. godine nastala je zbog "magičnog napitka", odnosno jednog snimka koji je zapalio društvene mreže.

Na tom snimku se videlo kako Badio tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa  mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru. Normalno, situaciju su uzburkali samo neuki navijači i "hejteri" ali je čak i Novak morao da odgovara na pitanje o tome na jednoj konferenciji za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading