KUKALI ZBOG SEVERINE, PA POHAPSILI CELU SRPSKU PORODICU! Skandal u Splitu - IŽIVLJAVANJE JER JE DETE POKAZALO TRI PRSTA?! (FOTO)

Autor:

Vesti

31.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac deteta je kažnjen!

KUKALI ZBOG SEVERINE, PA POHAPSILI CELU SRPSKU PORODICU! Skandal u Splitu - IŽIVLJAVANJE JER JE DETE POKAZALO TRI PRSTA?! (FOTO)

Foto: Društvene mreže/printskrin

Nakon što se cela Hrvatska, ali i srpska opozicija uznemirili zbog kratkog zadržavanja Severine Vučković, poznate hrvatske pevačice i glumice u filmovima za odrasle, jedna beogradska porodica doživela je neprijatnost u Splitu.

Dok se srpska četvoročlana porodica vozila automobilom s beogradskim tablicama u blizini Kaštela, njihovo dete (14) pokazalo je tri prsta kroz prozor.

Ubrzo su priveli celu porodicu, a otac dečaka 33-godišnji Srbin je kažnjen.

Tu nije bio kraj ustaške torture, te su celu srpsku porodicu isterali iz Hrvatske!

U sramnom saopštenju policije navodi se da su nadležni ovako postupili zbog zanemarivanja deteta, remećenja javnog reda i mira, kao i nepropisne vožnje, koja je bila van centra kolovozne trake!

Izgleda da torturi nema kraja! 

Podsetimo, prošle nedelje hrvatska pevačica Severina Vučković zadržana je na granici radi informativnog razgovora što je podiglo pravu pobunu kako među Hrvatima, tako i među srpskom opozicijom. Takođe, Severina je, iako je puštena da nastavi svoj put ka Srbiji, odustala i samoinicijativno se vratila u Hrvatsku, uz izjavu "da nikada neće doći u Srbiju dok je na vlasti Aleksandar Vučić".

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić poručio je "svom političkom ološu iz regiona koji se digao da od komarca pravi magarca, da je Srbija jedina slobodna zemlja u regionu".

Svom političkom ološu iz regiona koji se digao da od komarca pravi magarca, želim da poručim da je Srbija jedina slobodna zemlja u regionu. Kod nas niko nije uhapšen zbog toga što sluša “nepodobnu muziku” ili zbog svojih političkih ili nacionalnih stavova. Ako je i bilo određenih propusta u postupanju, mi ćemo ih ispraviti, ali vi sebe nikada nećete ispraviti, jer vas održava mržnja prema Srbiji i svemu što je srpsko, kao i prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću - kazao je Dačić.

Kako je dodao "nije njima do Severine, već samo da napadnu Srbiju".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading