SFEROPULOS I LAZIĆ PRED TREĆU UTAKMICU FINALA: Evo kako do treće pobede nad Partizanom I TITULE!

Autor:

Sport

18.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nema tajni, moramo da odigramo jako čvrsto"

SFEROPULOS I LAZIĆ PRED TREĆU UTAKMICU FINALA: Evo kako do treće pobede nad Partizanom I TITULE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Janis Sferopulos i Branko Lazić

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, i kapiten ekipe, Branko Lazić, izneli su očekivanja pred treći meč finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige protiv Partizana. Crveno-beli su slavili dva puta pred svojim navijačima, serija se sada seli u Arenu, a Grk je istakao ključne elemente koje njegovi igrači moraju da primene kako bi ostvarili pobedu.

- Treća utakmica za obe ekipe. Sada igramo na terenu protivnika i rivala. Ono što je osnovno i od čega sve kreće je da moramo da budemo izuzetno fokusirani i da se držimo našeg plana igre - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić vrlo dobro zna šta očekuje njegovu ekipu.

Republika

Foto: KK Partizan/X

Finale ABA

- Igra se u Areni, to je teren koji na je dobro poznat i već smo odigrali dve utakmice nominalno kao gosti na početku sezone. Nema tajni, moramo da odigramo jako čvrsto uz puno koncentracije i da se pridržavamo plana i sprovedemo ga na terenu - istakao je Lazić.

Treba podsetiti da se Crvena zvezda nalazi u sjajnoj seriji tokom koje je u pet poslednjih mečeva sa večitim rivalom, ostvarila isto toliko pobeda, tako da se košarkaši Partizana i zbog navedene činjenice, nalaze pred dodatnim pritiskom.

Eventualna majstorica bi vratila seriju u Pionir (25. maj), budući da je Zvezda u ligaškom delu sezone zauzela prvo mesto na tabeli regionalne lige. Inače, titulu brani Partizan. Crno-beli su ujedno i najtrofejniji klub od osnivanja lige 2001. godine, pošto su jedini u sedam navrata osvojili naslov. Prate ih najljući rivali s Malog Kalemegdana koji imaju šest titula, FMP ima dve, a Cibona, Budućnost, Olimpija, Makabi, Hemofarm i Zadar po jednu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading