UDARNA VEST: BEOGRAD kandidat za DOMAĆINA FAJNAL-FORA Evrolige dogodine! Posao kvare BOGATAŠI!

Autor:

Sport

18.05.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće ozbiljnu konkurenciju.

UDARNA VEST: BEOGRAD kandidat za DOMAĆINA FAJNAL-FORA Evrolige dogodine! Posao kvare BOGATAŠI!

Foto: F4 Beograd

Evroliga

Beograd, srpska prestonica, pokazao se kao sjajan domaćin završnog turnira Evrolige 2018. i 2022. godine. Sada se spekuliše da bi Beograd mogao da bude domaćin još jednog fajnal-fora. Grad je kandidat za organizaciju fajnal-fora Evrolige u narednoj sezoni, a već su poznati potencijalni rivali - Barselona i Abu Dabi.

Barselona, grad u Kataloniji, je ozbiljan protivnik u trci za domaćinstvo F4 Evrolige. Međutim, postavlja se pitanje u kojoj dvorani bi mogao da se odigra turnir, s obzirom da "Blaugrana" ne raspolaže najmodernijim sadržajima. Uz to, Barselona uvek pretenduje na završnice, što je čini još većim izazivačem.

Republika

Foto: republika.rs

Prethodni Fajnal for u Beogradu

Abu Dabi takođe ulazi u trku sa svojom finansijskom nadmoći, ali je teško očekivati da se Evroliga odluči na ovakav korak sledeće sezone, posebno što nijedan klub sa Bliskog Istoka neće biti učesnik iste.


Beograd je već dva puta bio domaćin završnog turnira Evrolige u svojoj Areni. Prvi put, 2018. godine, titulu je osvojio Real Madrid, a MVP priznanje je pripalo Luki Dončiću. Drugi put, 2022. godine, Real je ponovo bio u finalu, ali ovoga puta poražen od Efesa, a najbolji igrač F4 turnira bio je Vasa Micić.

Organizacija završnog turnira u Areni Beograd bila bi velika čast za Beograd i Srbiju, te se sa nestrpljenjem očekuje odluka Evrolige. S obzirom na dosadašnje uspešne organizacije, Beograd je svakako ozbiljan kandidat za ponovno domaćinstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading