DRAMA U SUPERLIGI DOSTIŽE VRHUNAC! ŽELEZNIČAR BLIZU ČUDESNOG OPSTANKA! "Zmajevi" lete iz elite!

Autor:

Sport

18.05.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voždovac pred ispadanjem.

DRAMA U SUPERLIGI DOSTIŽE VRHUNAC! ŽELEZNIČAR BLIZU ČUDESNOG OPSTANKA! "Zmajevi" lete iz elite!

Foto: Starsport

U pretposlednjem kolu plej-auta Superlige, gledali smo uzbudljive preokrete i dramatične rezultate koji su dodatno zakomplikovali borbu za opstanak. IMT je, iako je bio nominalni domaćin, uspeo da ostvari pobedu nad Voždovcem, poslavši ih tako u opasnu zonu. Sa druge strane, Železničar iz Pančeva je takođe ostvario važnu pobedu nad Novim Pazarom, dok je Javor slavio nad Radničkim u Nišu.

Voždovac u problemima

"Zmajevi" su se našli u nezavidnoj situaciji nakon poraza od IMT od 2:1. Iako su poveli golom Žuniora Flemingsa, nisu uspeli da zadrže prednost, a poraz ih je sada doveo u opasnu zonu.

Republika

Foto: Starsport

Lukovićeva proslava gola

Pobeda IMT posle preokreta golovima Lukovića i Zulfića ih je dovela korak bliže opstanku, ali njihova sudbina još uvek nije potpuno u njihovim rukama. Moraju da ostvare trijumf u narednom meču protiv Spartaka kako bi osigurali ostanak u eliti.


Železničar "vaskrsnuo" u finišu sezone

Železničar iz Pančeva je uspeo da ostvari važnu pobedu nad Novim Pazarom, čime se popeo na poziciju za baraž. Njihov uspon u finišu sezone ih čini timom na kojim treba ozbiljno računati. Junaci pobede Železničara bili su Vojislav Stanković, Lazar Romanić koji je postigao gol iz penala i Aleksandar Kahvić koji je pogodio u dubokoj nadoknadi, donoseći važnu pobedu svom timu. O ovom podvigu Pančevaca koji su posle užasne sezone u poslednjih pet kola pobedili tri puta i dva remizirali će se tek pričati.

Javor bacio na kolena Radnički

Javor je pobedom nad Radničkim zahvaljujući Bosiću i Obradoviću napravio veliki korak ka direktnom opstanku, bacio na kolena domaćina i pokazao da neće odustati bez borbe.

 

Standings provided by Sofascore

 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading