PARTIZANU STIŽU PRETNJE IZ PODGORICE: Nesuđeni košarkaš crno-belih poslao brutalnu poruku!

Autor:

Sport

26.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakularan duel.

PARTIZANU STIŽU PRETNJE IZ PODGORICE: Nesuđeni košarkaš crno-belih poslao brutalnu poruku!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana i Budućnosti spremaju se za veliki okršaj u polufinalnoj seriji AdmiralBet ABA lige, koja će početi 30. aprila u Beogradskoj areni. Očekuje nas uzbudljiva serija susreta između ova dva tima, a jedan od igrača Podgoričana, Jogi Ferel, izneo je svoje utiske pred ovaj važan duel.

- Odradili smo odličan posao protiv Zadra na startu plej-ofa. Odbrana je bila na izuzetno visokom niovu, iz dobre odbrane smo stekli samopouzdanje za igru u napadu, stigli smo do polufinala, a sada slede okršaji sa Partizanom - rekao je Ferel i dodao:

Foto: Starsport

Jogi Ferel i Kevin Panter u duelu

- Partizan je jedan od najboljih ofanzivnih timova u Evropi. Moramo da odigramo izuzetno dobro u odbrani. Uvek je sjajno igrati protiv Partizana u Beogradu, pred ludom atmosferom koju prave navijači. Kakve su naše šanse? Želimo u finale. To moramo da pokažemo na parketu, moramo da verujemo, moramo da se borimo, ne smemo da ustuknemo ni jednog momenta. Daćemo sve od sebe da slavimo protiv Partizana - poručio Jogi Ferel.

U drugom polufinalu ABA lige sastaju se Crvena zvezda i Mega, što će takođe biti izuzetno zanimljiva serija susreta. Očekuje nas uzbuđenje i borba za plasman u veliko finale regionalnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading