BOMBA IZ ITALIJE: Sin Siniše Mihajlovića postaje trener Bolonje!

Autor:

Sport

18.05.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poverenje mladom Miroslavu.

BOMBA IZ ITALIJE: Sin Siniše Mihajlovića postaje trener Bolonje!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Miroslav Mihajlović, sin legendarnog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, pridružuje se klubu Bolonja u ulozi trenera, piše ugledni list "Korijere delo sport".

Mladi Mihajlović nedavno je stekao trenersku licencu za rad sa omladinskim selekcijama u italijanskoj školi za trenere Koverćan, gde je uspešno stekao B licencu.

On će obavljati ulogu pomoćnog trenera u mlađim kategorijama kluba sa severa Italije, a već je uključen u rad tima i pažljivo prati dešavanja. Pripreme selekcija ispod 15 i 16 godina počinju u avgustu, te se očekuje da će Mihajlović preuzeti vođenje.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Miroslav s porodicom na očevoj sahrani

Ova vest predstavlja značajan korak u karijeri mladog Mihajlovića, koji je izrazio duboku želju da nastavi očevu fudbalsku baštinu. Siniša Mihajlović je bio veoma poštovan igrač i trener kako u Bolonji, tako i u celoj Italiji, te se očekuje da će potez njegovog sina imati veliku težinu. Interesantno je istaći da je legendarni Miha vodio Bolonju na startu svoje trenerske karijere 2008/2009. godine, da bi se vratio i na kraju svoje trenerske karijere od 2019. do 2022. godine, čime je ostavio dubok trag u istoriji ovog italijanskog kluba.

Foto: www.profimedia.rs

Vest uglednog medija


Posebno zanimljiv podatak je da je Miroslav Mihajlović uspeo da se dogovori sa timom samo mesec dana nakon sticanja trenerske licence, što svedoči o njegovom talentu i posvećenosti. Zanimljivo da je i drugi Mihin sin - Dušan Mihajlović krenuo sličnim putem, pošto je član prestižne agencije "World Soccer Agency" gde radi kao konsultant.

Podsetimo, njihov otac Siniša preminuo je u decembru 2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading