OBJAVA KOJA CEPA SRCE: Arijana emotivno čestitala sinu na uspehu uz sliku sa Sinišom (FOTO)

Autor:

Sport

18.05.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ti si poseban momak..."

OBJAVA KOJA CEPA SRCE: Arijana emotivno čestitala sinu na uspehu uz sliku sa Sinišom (FOTO)

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša i Arijana Mihajlović

Miroslav Mihajlović, sin legendarnog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, pridružuje se klubu Bolonja u ulozi trenera, piše ugledni list "Korijere delo sport".

Mladi Mihajlović nedavno je stekao trenersku licencu za rad sa omladinskim selekcijama u italijanskoj školi za trenere Koverćan, gde je uspešno stekao B licencu.

On će obavljati ulogu pomoćnog trenera u mlađim kategorijama kluba sa severa Italije, a već je uključen u rad tima i pažljivo prati dešavanja. Pripreme selekcija ispod 15 i 16 godina počinju u avgustu, te se očekuje da će Mihajlović preuzeti vođenje

Svom sinu je na jedinstven način čestitala i majka Arijana Mihajlović.

- Ti si poseban momak... ponosna sam na tebe - napisala je Arijana u opisu objave.

Još jednom je izrazila koliko im nedostaje prerano preminuli Siniša koji se nalazi na staroj slici sa sinom još iz perioda u Milanu.

Vest o Miroslavljevom uspehu predstavlja značajan korak u karijeri mladog Mihajlovića, koji je izrazio duboku želju da nastavi očevu fudbalsku baštinu. Siniša Mihajlović je bio veoma poštovan igrač i trener kako u Bolonji, tako i u celoj Italiji, te se očekuje da će potez njegovog sina imati veliku težinu. Interesantno je istaći da je legendarni Miha vodio Bolonju na startu svoje trenerske karijere 2008/2009. godine, da bi se vratio i na kraju svoje trenerske karijere od 2019. do 2022. godine, čime je ostavio dubok trag u istoriji ovog italijanskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading