NAGELSMAN OTVORIO DUŠU POSLE FIJASKA NA EP! Otkrio šta je REKAO svojim izabranicima!

Autor:

Sport

05.07.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka završila učešće u četvrtfinalu šampionata Starog kontinenta.

NAGELSMAN OTVORIO DUŠU POSLE FIJASKA NA EP! Otkrio šta je REKAO svojim izabranicima!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Nemačke doživela je bolan poraz od Španije rezultatom 1:2 posle produžetaka u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, čime je kao domaćin završila učešće na šampionatu Starog kontinenta.

Ovaj poraz značio je kraj trofejne karijere Tonija Krosa, koji je najavio penzionisanje nakon završetka turnira.

Selektor Julijan Nagelsman izneo je utiske nakon meča, tvrdeći da njegovi igrači nisu zaslužili ispadanje sa takmičenja, naglašavajući verovatno razočaranje u svlačionici.

Foto: www.profimedia.rs

Julijan Nagelsman

- Čestitam Španiji na prolazu u polufinale. Utakmica je bila otvorena u prvom poluvremenu. Bili smo bolji u drugom, od 60. minuta pa nadalje bilo smo daleko bolji tim. Naš gol pred kraj meča je bio potpuno zaslužen. Španci su nam dali gol za pobedu iz jedine šanse u produžetku. Nažalost, nismo uspeli da izvršimo jači pritisak po boku tada - rekao je Nagelsman i dodao:

- Svaki igrač Nemačke, bilo starter ili rezervista, dali su sve danas. Ovo je bolan poraz. Rekao sam im da nisu zaslužili da ispadnu. Nedostaju nam naše porodice, ali niko od nas nije želeo da ode. Od početka, ovih šest nedelja ambijent je bio vrlo dobar među nama. Dali smo sve da dobijemo ovu utakmicu - istakao je Julijan Nagelsman.

Crvena furija će u borbi za polufinale igrati protiv pobednika meča Portugal - Francuska, gde takođe produžeci odlučuju drugog polufinalistu Evropskog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading