SELEKTOR ŠVAJCARACA NASMEJAO SVE NA KONFERENCIJI! "Postavite mi isto pitanje sledeće nedelje"!

Autor:

Sport

05.07.2024

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sajdžije" u četvrtfinalu igraju protiv Engleske (subota, 18.00).

SELEKTOR ŠVAJCARACA NASMEJAO SVE NA KONFERENCIJI! "Postavite mi isto pitanje sledeće nedelje"!

Foto: Tanjug/AP

Selektor fudbalske reprezentacije Švajcarske, Murat Jakin, izrazio je samouverenost pred predstojeći meč sa Engleskom (subota, 18.00) u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

On je tom prilikom naglasio da je ovo važna utakmica, ali i da će njegova selekcija proći dalje. Podsetio je na uspeh svog tima protiv Italije u osmini finala, ističući da su njegovi igrači u dobroj formi i spremni da se suprotstave vicešampionu Evrope.

- Da li je ovo najvažniji meč u mojoj karijeri? Nadam se da ćete mi postaviti isto pitanje sledeće nedelje - našalio se Jakin i dodao da je do sada njegov tim uspeo da pravi probleme protivničkim timovima, aludirajući na pobedu protiv Italije (2:0) u osmini finala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Selektor Švajcarske Murat Jakin

Osvrnuo se potom i na Englesku, budući da se "Gordi Albion" mučio u dosadašnjem periodu, a golovima u poslednjoj sekundi regularnog dela Džuda Belingema i u produžetku preko kapitena Harija Kejna eliminisao Slovačku.

- Ne smemo da potcenimo Englesku - upozorio je švajcarski igrač, defanzivac Njukasla Fabijan Šer na istoj konferenciji za novinare.

Ukoliko prođu u polufinale, "sajdžije" će se sastati sa pobednikom susreta Holandija - Turska. Taj meč je na programu u subotu od 21 čas.

Podsetimo, Švajcarska je do same završnice stigla osvajanjem drugog mesta u Grupi A, pošto je grupnu fazu završila iza domaćina Nemačke.

S druge strane, Englezi su bili prvopasirani u Grupi C, ispred Danske, Slovenije i Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading