ROJS IDE KOD SRBINA? To bi mnogo poboljšalo tim

Autor:

Sport

08.07.2024

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi iščekuju potvrdu.

ROJS IDE KOD SRBINA? To bi mnogo poboljšalo tim

Foto: www.profimedia.rs

Marko Rojs

Legendarni fudbaler Marko Rojs, prema brojnim izvorima, nalazi se na pragu potpisivanja ugovora sa LA Galaksijem, jednim od najpoznatijih fudbalskih timova u Sjedinjenim Američkim Državama. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog prisustva srpskih fudbalera Dejana Joveljića i golmana Novaka Mićovića u pomenutom timu.

Pored srpskih igrača, LA Galaksi ima u svom sastavu bivšeg asa Barselone Rikija Puđa, kao i iskusnog fudbalera Martina Kaseresa, dok je kapiten tima legendarni Japanac Maja Jošida. Dolazak Marka Rojsa doprineće dodatnom internacionalnom sjaju ovog tima, a očekuje se da će LA Galaksi biti ozbiljan konkurent u Zapadnoj konferenciji, gde trenutno dele bodovni plasman sa gradskim rivalom Los Anđelesom.

Očekuje se da će dolazak Marka Rojsa dodatno pojačati rivalitet između LA Galaksija i Inter Majamija, gde nastupaju fudbalski velikani poput Mesija, Albe, Suareza i Busketsa. Oba tima trenutno beleže izuzetne rezultate, sa LA Galaksijem koji ima 43 boda, koliko i Los Anđeles, dok Inter Majami drži drugo mesto u Istočnoj konferenciji sa 47 bodova. Ova rivalstva obećavaju uzbudljive utakmice i veliku pažnju navijača širom sveta.

U svetlu ovih dešavanja, ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekuju zvaničnu potvrdu transfera Marka Rojsa u LA Galaksi, kao i buduće utakmice u kojima će ovaj legendarni fudbaler pokazati svoje umeće na novom kontinentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading