KAKAV PREOKRET NA VIMBLDONU! FRIC SE VRATIO IZ NEMOGUĆEG I PROŠAO U ČETVRTFINALE: Zverev u šoku!

Autor:

Sport

08.07.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovakvih stvari se prati tenis!

KAKAV PREOKRET NA VIMBLDONU! FRIC SE VRATIO IZ NEMOGUĆEG I PROŠAO U ČETVRTFINALE: Zverev u šoku!

Foto: www.profimedia.rs

Američki teniser Tejlor Fric izazvao je pravu senzaciju na Vimbldonu plasiravši se u četvrtfinale nakon dramatične pobede nad četvrtim teniserom sveta, Aleksandrom Zverevim. Fric je uspeo da preokrene rezultat nakon gubitka prva dva seta i na kraju trijumfuje rezultatom 4:6, 6:7 (4), 6:4, 7:76 (3), 6:3.

Nakon što je Zverev stekao prednost od dva seta, činilo se da je pobeda nad Fricom neizbežna. Međutim, američki teniser nije odustajao i uspeo je da napravi preokret, osvajajući treći set nakon brejka. U četvrtom setu videli smo izuzetno tvrd meč bez brejk šansi na obe strane, a odlučujući taj-brejk doneo je dominaciju Frica koji je iskoristio pet set lopti i preokrenuo rezultat u svoju korist.


Peti set je doneo potpuni raspad Zvereva, dok je Fric uspeo da ostvari rani brejk i održi prednost do kraja meča. Njegova pobeda nad Zverevim obezbedila mu je mesto u četvrtfinalu gde će se susresti sa italijanskim teniserom Lorencom Musetijem.

Sportal je prvi medij u svetu koji je napravio dokumentarni serijal o Novaku Đokoviću, "Novak, neispričane priče". Serijal je u osam epizoda predstavio najbitnije ljude u životu ovog teniskog šampiona, pružajući jedinstven uvid u njegov profesionalni i privatni život. Sve epizode serijala možete pogledati na posebnoj plejlisti na Jutjub kanalu Sportala.

Zapratite Jutjub kanal Sportal.rs kako biste u realnom vremenu pratili konferencije za medije iz Londona, kao i hajlajtse svih mečeva sa Vimbldona 2024. Ukoliko ste ljubitelj Novaka Đokovića, na kanalu možete pronaći i ekskluzivne video-snimke posvećene upravo ovom teniskom asu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading