KOMPLEKSAŠ: Crnogorski rukometaš vređao Đokovića i njegovu porodicu! Nezabeleženo u istoriji sporta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.07.2024

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ovako treba da se ponaša sportista?

KOMPLEKSAŠ: Crnogorski rukometaš vređao Đokovića i njegovu porodicu! Nezabeleženo u istoriji sporta!

Foto: www.profimedia.rs

Crnogorski rukometaš, Vladan Lipovina, izazvao je negativne reakcije javnosti nakon što je na društvenoj mreži Fejsbuk uputio užasne reči Novaku Đokoviću i njegovoj porodici. Lipovina je poznat po svojoj uspešnoj karijeri, ali ovaj incident je ostavio loš utisak na mnoge ljude.

Lipovina je rođen u Cetinju i igrao je za nekoliko klubova, uključujući Magdeburg i Kadsiju iz Kuvajta. Sa Magdeburgom je osvojio Ligu šampiona 2023. godine, a za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 40 utakmica. Međutim, ovaj incident je bacio senku na njegovu sportsku karijeru.

Nakon što je Novak Đoković pobedio Holgera Runea u tri seta, obratio se publici i pojedincima za koje je smatrao da su mu pokazali nepoštovanje. Međutim, umesto da podrži kolegu sportistu, Lipovina je uputio uvredljive reči na društvenim mrežama, što je izazvalo osudu javnosti.

Foto: Facebook.com/printscreen

Nikada brutalniji napad na Novaka

 

U svom komentaru, Lipovina je nazvao Đokovića "strašnim dripcem" i optužio njegovu porodicu da je "komplet famelija ljugava". Ovakav neprijateljski komentar izazvao je negativne reakcije i osudu širom sveta, a mnogi su se zapitali šta je tačno izazvalo ovakvu reakciju rukometaša.

Ovaj incident će svakako uticati na  reputaciju Vladana Lipovine, jer se očekuje od sportista da pokažu fer i korektan odnos prema kolegama, bez obzira na sportska rivalstva. Lipovina će morati da se suoči sa posledicama svog postupka i da se izvini za svoje reči.

Sramni komentar Vladana Lipovine na račun Novaka Đokovića i njegove porodice izazvao je osudu javnosti i postavio pitanje o sportskom duhu i fer pleju među sportistima. Nadamo se da će Lipovina preuzeti odgovornost za svoje reči i da će se izviniti za svoje postupke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
SRPKINJA

10.07.2024 17:30

Slušajte Crnogorski rukometaš se našao da pljuje po NAJBOLJEM SPORTISTI SVETA. Bedo jedna,ako si umislio,da sebe veličaš i uzdižeš tako što ćeš da pljuješ po NOVAKU ĐOKOVIĆU,onda si se debelo zajebao.Nisi mu ni ono crno ispod nokta.NOVAKA niko nikada neće moći da pokori primitivnim i jadnim izjavama.Pokri se ušima i ćuti jadniče❗

Viswho Vrnogorac

12.07.2024 09:45

Montegro smradina.I kao covek i kao sportista.Fuj stidim se u njehovo ime.