NEVEROVATNA SITUACIJA NA NOLETOVOM MEČU! Rune pogodio skupljača loptica, evo šta se dalje desilo

Autor:

Sport

08.07.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je prošlo u najboljem redu.

NEVEROVATNA SITUACIJA NA NOLETOVOM MEČU! Rune pogodio skupljača loptica, evo šta se dalje desilo

Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, suočio se sa mladim Holgerom Runeom u osmini finala Vimbldona, a jedan neobičan trenutak privukao je veliku pažnju gledalaca. Na početku drugog seta, Rune je nehotice pogodio jednog od dečaka koji sakupljaju loptice. Iako se odmah izvinio mladiću, dečak je odmah nastavio sa obavljanjem svog posla, ne pokazujući znake uzbuđenja ili ljutnje, kao da se ništa nije desilo.

Kada je Holger Rune nehotice pogodio dečaka koji je sakupljao loptice, odmah se izvinio, a gestovi pokazali su iskrenu brigu i zabrinutost za mladića. Njegova reakcija na ovo nezgodno pogađanje pokazala je da je pravi sportista sa visokim nivoom svesti o okolini i poštovanjem prema svima koji učestvuju u teniskom meču.

Mladom dečaku koji je bio pogođen lopticom, očigledno nije bilo ništa ozbiljno, jer je bez ikakvog zastoja nastavio sa sakupljanjem loptica. Njegova profesionalnost i smirenost u situaciji koja bi mogla da izazove reakciju kod mnogih, pokazuje visok nivo obučenosti i posvećenosti svom poslu.

Ovaj neobičan trenutak na terenu Vimbldona pokazao je humanost i profesionalnost kako tenisera, tako i osoblja koje radi na terenu. Sve u svemu, ova scena je još jedan dokaz da sport može da podstakne poštovanje i uzvišene vrednosti čak i u trenucima neočekivanih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading