KAKVE MAČKE PRATE TENISERE! NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA! Zverev i Fric na teškim mukama (FOTO)

Autor:

Sport

08.07.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedniku sledi "nagrada".

KAKVE MAČKE PRATE TENISERE! NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA! Zverev i Fric na teškim mukama (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Duel Tejlora Frica i Aleksandera Zvereva, koji je od velikog značaja za Novaka Đokovića i njegove navijače, privukao je pažnju kako ljubitelja tenisa, tako i onih koji prate dešavanja u životima tenisera. Ono što je posebno zaintrigiralo publiku su atraktivne devojke koje su bile prisutne na tribinama i koje su privlačile brojne poglede.

Tejlora Frica prati Morgan Ridl, poznata kao influenserka u Americi, koja je aktivna na društvenim mrežama poput Instagrama i TikToka. Njen prisustvom na tribinama privukao je pažnju fotografa koji su zabeležili svaki njen gest dok je bodrila svog dečka.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Riddle (@moorrgs)

 

S druge strane, u boksu Aleksandera Zvereva nalazila se Sofija Tomala, manekenka tetoviranog izgleda koja je sedam godina starija od Zvereva. Njihova veza je bila predmet kritika zbog razlike u godinama, ali su uspeli da zanemare takve komentare i već četiri godine su zajedno.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

 

 

Fotografije Morgan Ridl i Sofije Tomale iz lože privukle su pažnju javnosti, ali i njihove aktivnosti na društvenim mrežama su izazvale interesovanje. Morgan Ridl je poznata po brojnim pratiocima na Instagramu i TikToku, dok Sofija Tomala svojim tetoviranim izgledom pleni pažnju gde god da se pojavi.

Ove atraktivne pratnje su dodatno začinile teniski duel Zvereva i Frica, privlačeći pažnju kako medija, tako i publike koja je uživala u spektaklu na terenu i van njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading