BRITANSKI MEDIJI NAPALI NOVAKA: Đoković je sve pogrešno protumačio

Autor:

Sport

09.07.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika nije govorila "buuu".

BRITANSKI MEDIJI NAPALI NOVAKA: Đoković je sve pogrešno protumačio

Foto: Profimedia

U osmini finala Vimbldona, Novak Đoković je nadmašio Holgera Runa sa ubedljivih 3-0. Iako je na papiru Rune važio za najtežu prepreku do sada, Danac je na kraju morao da prizna nadmoć srpskog asa.

Međutim, duel je obeležila i reakcija publike, koja je zviždala srpskom teniseru uz skandiranje rivalu. Nakon meča, Đoković je istakao da je zahvalan pravim ljubiteljima tenisa koji su ostali da podrže igrače, dok je sa druge strane poručio onima koji nisu pokazali poštovanje da mu to ne smeta i da se fokusira na ljude koji zaista vole tenis i cene napore igrača.

Britanski mediji su se opširno bavili ovom situacijom, a "Dejli Mejl" je objavio tekst u kojem je optužio Novaka da je pogrešno protumačio skandiranje publike. Navodi se da je Đoković jedini čuo skandiranje "Ruuuuuuune" kao nešto uvredljivo, dok su drugi to doživeli kao podršku Runeu.

Sedmostruki šampion je odlučno demantovao tvrdnje medija, ističući da je on čuo skandiranje na pogrešan način i da se fokusira na prave ljubitelje tenisa.

Ova situacija je ponovo pokrenula istoriju sukoba između Novaka Đokovića i publike, a Runeova izjava nakon čitavog incidenta takođe je privukla pažnju javnosti.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju mentalnu snagu i fokus na terenu, dok je njegova reakcija na neprijateljsko okruženje još jednom potvrdila zašto je jedan od najvećih sportista današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading