JAVLJA SE SA PALCEM NA GORE: Fudbaler je operisan i u dobrom je stanju (FOTO)

Autor:

Sport

25.06.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mađar dobio novu šansu za život.

JAVLJA SE SA PALCEM NA GORE: Fudbaler je operisan i u dobrom je stanju (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Mađarski napadač Barnabas Varga doživeo je tešku povredu kostiju lica tokom utakmice sa Škotskom na Evropskom prvenstvu, nakon sudara sa škotskim golmanom Angusom Ganom. Odmah nakon udarca, Varga je ostao bez svesti na terenu, što je izazvalo paniku među saigračima. Hitna medicinska pomoć je odmah pritekla fudbaleru u pomoć. Potrajali su minuti dok je Brnabaš Varga iznet sa terena, pa se utakmica nastavila nakon nekoliko trenutaka, ali je povređeni igrač i dalje bio u centru pažnje kako navijača, tako i svih prisutnih na stadionu, a nakon prevoza u bolnicu, Varga je uspešno operisan.

Mađarska je u finišu utakmice, tačnije u poslednjem 100. minutu, došla do pobede golom Kevina Čobota, a ovaj trijumf su svi reprezentativci naših severnih suseda poklonili povređenom Vargi.


Nakon operacije, javnost je dobila prvu sliku Barnabasa Varge iz bolnice, na kojoj se vidi kako leži na bolničkom krevetu sa podignutim palcem, okružen svojom devojkom, bolničkim osobljem i članovima mađarske reprezentacije. Povreda je ozbiljna, ali se Varga polako oporavlja.

 

 


Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. godine održava se u Nemačkoj, u 10 gradova, i trajaće od 14. juna do 14. jula. Reprezentacija Srbije se takmiči u grupi C, gde su joj rivali Engleska, Danska i Slovenija. Dosadašnji rezultati su pokazali izazovne mečeve za srpsku reprezentaciju, a naredni meč protiv Danske igra se 25. juna na stadionu Alijanc Arena u Minhenu.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading