STANKOVIĆEV POTPIS VREDAN JE 1.500.000 EVRA: Prvo pozajmica, ali ako zadovolji biće to ozbiljan posao

Autor:

Sport

01.07.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter bi uvek mogao da ga dovede po posebnoj ceni.

STANKOVIĆEV POTPIS VREDAN JE 1.500.000 EVRA: Prvo pozajmica, ali ako zadovolji biće to ozbiljan posao

Foto: FK Crvena zvezda

Mladi fudbaler Aleksandar Stanković, sin legendarnog Dejana Stankovića, trenutno se nalazi pred izazovom koji bi mogao da obeleži njegovu dosadašnju karijeru. Naime, madi Stanković će otputovati u Lucern na pozajmicu, sa mogućnošću otkupa od strane kluba u iznosu od 1.500.000 evra. Interesantno je da će njegov matični klub, Inter, zadržati pravo otkupa po posebnoj ceni, što dodatno naglašava veru koju klub ima u ovog mladog talenta.

Aleksandar Stanković se istakao kao veoma talentovan vezista, braneći boje mladog tima Intera i učestvujući u omladinskoj Ligi šampiona. Njegovo iskustvo na međunarodnom nivou u ovoj prestižnoj takmičarskoj ligi predstavlja značajan deo njegovog fudbalskog razvoja. Očigledno je da klubovi poput Intera i Lucerna prepoznaju njegov potencijal i pružaju mu priliku da pokaže svoje umeće na višem nivou.

Odlazak na pozajmicu u Lucern predstavlja značajan korak u karijeri mladog fudbalera. Boravak u inostranstvu pružiće mu priliku da stekne nova iskustva, usavrši svoje veštine i pokaže svoj talenat u novom okruženju. S obzirom na činjenicu da je rođen 2005. godine, Aleksandar ima pred sobom vreme za dalji razvoj i napredak, a boravak u Švajcarskoj može biti ključan za njegovu budućnost u vrhunskom fudbalu.


Aleksandar Stanković se nalazi na prekretnici u svojoj karijeri, sa mogućnošću da se dokaže kao vrhunski fudbaler. Uticaj fudbalske porodice, talentovanost i iskustvo u omladinskoj Ligi šampiona čine ga izuzetno interesantnim igračem za budućnost. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem će pratiti njegovu karijeru i videti kako će se razvijati u Švajcarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading