SNOVI ZVEZDAŠA SU SRUŠENI! NIŠTA OD VELIKOG POJAČANJA: Crveno-beli opet izvisili

Autor:

Sport

01.07.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadale su se delije, ali...

SNOVI ZVEZDAŠA SU SRUŠENI! NIŠTA OD VELIKOG POJAČANJA: Crveno-beli opet izvisili

Foto: Starsport

Tornike Šengelija i Filip Petrušev

Crvena zvezda aktivno radi na sklapanju što boljeg tima za narednu sezonu. Dres kluba sa Malog Kalemegdana već su zadužili: Uroš Plavšić (Mega), povratnik Nikola Kalinić iz Barselone, krilni centar Efesa Majk Daum i najzvučnije ime Ajzea Kenan iz Olimpijakosa, dok se čeka ozvaničenje Kodi Milera Mekintajera iz Baskonije.

Međutim, kako se ne bi ponovila greška iz prošle godine, crveno-beli aktivno rade na dovođenju "četvorke". Ta pozicija je bila "rak rana" crveno-belih u prethodnoj sezoni, jer osim Džoela Bolomboja nije bilo igrača koji bi pod reketom nosili Zvezdu ka pobedama.

Najveći kandidat da dođe i popuni tu prazninu bio je Tornike Šengelija. Šanse da popularni Toko pojača redove srpskog i regionalnog šampiona bile su 50:50, međutim, od dolaska gruzijskog reprezentativca u Beograd neće biti ništa.

Republika

Foto: Starsport

Tornike Šengelija

Šengelija blista proteklih godina u dresu Virtusa iz Bolonje, a pregovori iskusnog košarkaša i Crvene zvezde su, kako je "Republika" pisala, bili u poodmakloj fazi.

Međutim, baš kao što je to bio slučaj i prošle godine kada su crveno-beli takođe želeli Šengeliju, on ni ovog puta neće doći na Mali Kalemegdan.

Generalni menadžer ekipe iz Bolonje, Luka Baraldi je na konferenciji za novinare istakao da će sjajni Gruzin i naredne sezone nositi dres Virtusa.

- Toko Šengelija će igrati za Virtus naredne sezone, istakao je Baraldi.

Šengelija je u sezoni za nama pružao impresivne partije u Evroligi, beleživši u proseku 14,5 poena, 5 skokova i 3,3 asistencije i sada se treba okrenuti novim opcijama koje su dovoljno kvalitetne na toj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading