IZRAELCI KRADU PARTIZANU I ONO MALO ŠTO JE OSTALO: Hoće li Žoc ikoga zadržati

Autor:

Sport

01.07.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva prvotimca na meti Makabija

IZRAELCI KRADU PARTIZANU I ONO MALO ŠTO JE OSTALO: Hoće li Žoc ikoga zadržati

Foto: Starsport

Ne samo jer je klub napustio usred plej-ofa domaćeg takmičenja, što je samo po sebi bilo šokantno, više zbog stvarnog doprinosa koji je imao na igru Partizana tokom sezone, bilo je mnogo iznenađujuće to što je prvi igrač za koga su u Partizanu potvrdili da ostaje bio –Bruno Kaboklo.

Platiće kaznu, ali ostaje - rekao je Ostoja Mijailović, predsednik kluba u jednom intervjuu.

On je takođe potvrdio i da su sve obaveze prema Brazilcu izmirene, te da njegov navodni odlazak zbog "obaveza sa reprezentacijom" ne može nikako da se opravda. Partizan bi izgleda da "počne ljubav ispočetka" sa Brunom, međutim, uzevši u obzir Kaboklovo ophođenje prema klubovima, posle informacije koja stiže iz Izraela to bi moglo biti mnogo teže.

Republika

Foto: Starsport

Avramović i Kaboklo kod Obradovića

Ranije danas se pojavila informacija da je jedan od igrača koji je privukao pažnju Makabija Aleksa Avramović. Izraelski mediji ističu da postoji želja da se reprezentativac Srbije pridruži njihovim redovima.

Međutim, tu nije bio kraj. Pored Alekse, Makabi želi da angažuje i pomenutog Bruna Kabokla, koji je već neko vreme na relaciji toplo-hladno sa crno-belima.

Ukoliko do transfera dođe, Kaboklo bi predstavljao svojevrsnu zamenu za Džoša Niba, koji je nedavno napustio Makabi i prešao u redove Olimpije iz Milana. Ukoliko "ponos Izraela" uspe da realizuje ova dva transfera, potpuno bi opustošio sve ono što je u Partizanu bilo prošle sezone, pošto su Humsku već napustili: Kevin Panter, Zek Ledej, Mateuš Ponitka, Frenk Kaminski, Pi-Džej Doužer, Alen Smailagić, a priča se i o odlasku Džejmsa Nanelija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading