AU KAKVA INTERVENCIJA OBLAKA: Mitrović promašio zicer! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrovića neće pa neče.

AU KAKVA INTERVENCIJA OBLAKA: Mitrović promašio zicer! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Srbije igra drugi meč Grupe C protiv Slovenije na Evropskom prvenstvo na Alijanc Areni u Minhenu od 15.00 časova. Nakon prvih 45 minuta rezultat je 0:0, a ekipa Matjaža Keka je bilo nešto opasnija i konkretnija u prvom delu utakmice, dok su se ''orlovi'' ponovo pribojavali uvodnih pola sata. 

Početak drugog poluvremena doneo je uzbuđenje za navijače Srbije, ali i veliko razočaranje. Aleksandar Mitrović izašao je sam pred golmana Slovenije, Jana Oblaka, ali je ovaj fantastično reagovao i sprečio gol "1 na 1" situacijom.

Iako se očekivalo da će drugo poluvreme doneti više golova, nijedna ekipa nije uspela da zatrese protivničku mrežu. Utakmica je protekla u izuzetnoj borbi, sa nekoliko uzbuđujućih trenutaka, ali na kraju je rezultat ostao nerešen.

Iako rezultat nije bio onakav kakav su navijači Srbije želeli, reprezentacija i dalje ostaje u trci za plasman. Naredne utakmice doneće nove prilike za osvajanje bodova i napredovanje ka cilju. Nadamo se pobedi ''orlova'' i prolasku u narednu rundu. Biće uzbudljivo svakako i sigurno navijaču uživaju u odličnoj predstavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading