UJEDINILA IH MRŽNJA PROTIV SRBIJE: Pogledajte sramno ponašanje ''civilizovanih'' Albanaca i Hrvata! (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Sport

19.06.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pale i provokacije.

UJEDINILA IH MRŽNJA PROTIV SRBIJE: Pogledajte sramno ponašanje ''civilizovanih'' Albanaca i Hrvata! (FOTO) (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Danas se u Hamburgu odigrava meč drugog kola Grupe B na Evropskom prvenstvu između reprezentacija Hrvatske i Albanije, a grad je već okupiran navijačima ove dve zemlje.

Jedna od najzanimljivijih stvari uoči meča jeste prijateljska atmosfera među pristalicama oba tima. Za razliku od nemilih scena i sukoba koji su se dešavali u Nemačkoj prethodnih dana, danas se može videti kako navijači zajedno pevaju na ulicama i druže se u kafićima. Atmosfera je ispunjena ljubavlju i prijateljstvom.

Foto: www.profimedia.rs

Ujedinila ih mržnja protiv Srba.

Posebnu pažnju na društvenim mrežama privukla je fotografija iz jednog paba u Hamburgu. Na njoj se vidi albanski navijač koji nosi majicu sa izuzetno zanimljivim natpisom na leđima: "Brat uz brata, Albanac uz Hrvata". Ova slika jasno pokazuje jedinstvo i podršku između navijača dve zemlje.

 

 

Jedna od neobičnih činjenica je da se mnogi navijači Hrvatske i Albanije ujedinjuju u svojoj mržnji prema Srbiji. Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi zajedničko skandiranje Hrvata i Albanaca u dresovima svojih reprezentacija, uz povike "Srbi, Srbi, ćivša nonen", što u prevodu znači: "Srbi, Srbi, j****o vam mater". Ovo navijačko jedinstvo protiv zajedničkog "neprijatelja" izazvalo je dosta pažnje i komentara.

 

 

Uoči današnjeg meča, očekuje se da će atmosfera biti nabijena emocijama i da će navijači obe reprezentacije pružiti podršku svojim timovima na nezaboravan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
veritas sangre

19.06.2024 20:19

Koliko Srbima treba da ruzumu da ovih nas nikada nisu volili, glupi ste Srbi mojih.