PANIKA U REDOVIMA FRANCUSKE: Dvojica fudbalera propustila prvi trening u Nemačkoj!

Autor:

Sport

13.06.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Trikolori'' u problemima.

PANIKA U REDOVIMA FRANCUSKE: Dvojica fudbalera propustila prvi trening u Nemačkoj!

Foto: www.profimedia.rs

Kapiten fudbalske reprezentacije Francuske, Kilijan Mbape, i njegov saigrač, Kingsli Koman, izostali su sa otvorenog treninga u Paderbornu, što je izazvalo različite reakcije među navijačima i analitičarima. Dok su predstavnici tima objasnili razloge njihovog izostanka, navijači su izrazili zabrinutost zbog njihovog eventualnog nedostatka na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Foto: www.profimedia.rs

Kingsli Koman i Kilijan Mbape

Prema saopštenju francuske reprezentacije, Mbape je odlučio da ostane u teretani kako bi radio na svom fizičkom stanju, dok je Koman bio odsutan zbog blaže prehlade. Interesantno je da je isti problem nedavno imao i Usman Dembele, što je podstaklo spekulacije o mogućim zdravstvenim izazovima tima pred početak prvenstva.

U međuvremenu, Orelijen Čuameni i Ibrahima Konate su radili odvojeno od ekipe sa fitnes trenerom, što ukazuje na individualni pristup pripremama za takmičenje. Ova strategija može biti ključna za optimizaciju fizičke spreme igrača i njihovu spremnost za izazove na terenu.

Trening koji je bio otvoren za javnost privukao je oko 4.000 ljudi na stadionu u Paderbornu, dok su organizatori zabeležili čak 100.000 zahteva za prisustvo. Ovo svedoči o ogromnom interesovanju navijača za podršku nacionalnom timu i nagoveštava veliku podršku koju će Francuska imati tokom prvenstva.

Francuska će se suočiti sa Holandijom, Austrijom i Poljskom u Grupi D, a prvi meč ih očekuje protiv Austrije u Dizeldorfu. Očekuje se da će ova grupa pružiti velike izazove francuskom timu, ali i priliku da pokažu svoju izuzetnu sportsku veštinu. S nestrpljenjem se očekuje početak takmičenja i uzbudljive utakmice koje će definisati put ka šampionskom trofeju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading