PROGONE ME, PROGONE, VEŠTICE I VILE: Zvezda ENGLESKE pred Srbiju posetio VIDOVNJAKA, sa trudnom suprugom IŠAO PO POMOĆ!

Autor:

Sport

13.06.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fil Foden veruje u spiritualnost.

PROGONE ME, PROGONE, VEŠTICE I VILE: Zvezda ENGLESKE pred Srbiju posetio VIDOVNJAKA, sa trudnom suprugom IŠAO PO POMOĆ!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Engleske spremaju se za start Evropskog prvenstva i meč sa Srbijom u Gelzenkirhenu 16. juna, a Fil Foden, jedan od najboljih igrača, odlučio je da potraži alternativna rešenja kako bi njegov tim pratila sreća na turniru.

Naime, kako piše britanski "San", on je sa trudnom suprugom posetio vidovnjakinju, izvesnu Kloe Smit, koja je gledajući u karte govorila o šansama "Gordog Albiona" na kontinentalnom šampionatu.

Poseta Fila radi čitanja tarot karata sa svojom trudnom partnerkom Rebekom Kuk dogodila se samo nekoliko dana pre početka EURO 2024 u Nemačkoj.

Foto: Tanjug/AP

Fil Foden

Kloe, koja tvrdi da je u stanju da se prilagodi energiji klijenata, rekla je:

- Bilo mi je zadovoljstvo da čitam za Fila i Beku, oboje su veoma duhovni i dobrodušni ljudi! Puno sreće dolazi na njegovom putu, sigurno - rekla je navodno Smitova, pa dodala:

- Mnogi vrhunski igrači provode vreme radeći pozitivne vizualizacije pre utakmica u nadi da će to pomoći. Ako ih to opušta i čini da se osećaju dobro, to može biti samo pozitivno.

https://www.instagram.com/reel/C6HDiPVtnva/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Ova 25-godišnjakinja odlučila je da se bavi poslom vidovnjakinje nakon što je videla duh svoje bake na njenoj sahrani pre četiri godine. U početku je besplatno čitala karte za prijatelje pre nego što je počela da naplaćuje oko 35 funti po sesiji: "Počela sam da viđam anđele i mrtve ljude kod kuće".

Kako piše gore pomenuti medij, Fil Foden bio je oduševljen njenim sposobnostima te je Kloe ponudio kod za popust za pratioce na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading