REPREZENTATIVCI SRBIJE STIGLI U AUGZBURG: Evo koji igrač je dobio najviše ovacija! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.06.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika podrška za reprezentaivce.

REPREZENTATIVCI SRBIJE STIGLI U AUGZBURG: Evo koji igrač je dobio najviše ovacija! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u Augsburg, gde će boraviti tokom učešća na Evropskom prvenstvu. Prvi dolazak zabeležio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije, legendarni Dragan Džajić, a ispred hotela dočekalo ih je veliki broj navijača. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i podrškom za naše reprezentativce, čime su stvoreni idealni uslovi za početak priprema za nadolazeće takmičenje.

Naš portal Republika sve je to zabeležila. Među navijačima vlada velika euforija i oduševljenje, a to znači da će Srbija imati ogromnu podršku sa tribina. Najveće ovacije dobio je definitivno napadač ''orlova'', Aleksandar Mitrović, ali nije izostala podrška ni ostalim igračima. Nakon Džajića, u Augsburg su stigli i direktor reprezentacije, Stevan Dika Stojanović, kao i Nenad Bjeković.

 


Srbija će u grupi odmeriti snage sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč ''orlovi' ' igraju protiv Enlgeza 16. juna od 21.00 čas u Gelzenkirhenu na Ventlis areni. Ostala dva susreta igraće u Minhenu na Alijanc Areni, 20. juna od 15.00 časova sa Slovencija, dok će pet dana kasnije od 21.00 čas odmeriti snage sa Danskom.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading