"BROJAO JE BABO SVAKI DAN I SVAKU NOĆ BEZ SNA..." Potresna poruka oca ubijenog studenta u Švajcarskoj: Prvi Bajram bez mog sina jedinca...

Autor:

Hronika

16.06.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Safet mesecima pokušava da dokažeda mu je sin ubijen!

"BROJAO JE BABO SVAKI DAN I SVAKU NOĆ BEZ SNA..." Potresna poruka oca ubijenog studenta u Švajcarskoj: Prvi Bajram bez mog sina jedinca...

Foto: Privatna arhiva

Dvadesetčetvorogodišnji Kevin Kurtović pronađen je mrtav 29. oktobra prošle godine u gradu Trientu, Švajcarska, nakon žurke na kojoj je bilo preko 100 kolega sa njegovog univerziteta.

Kevin je tog dana trebao da se vrati u Lozanu, ali je oko 10 sati pronađen u besvesnom stanju u potočiću ispred hotela gde se žurka održavala. Na sebi nije imao košulju, bio je bos, a u blizini su pronađeni polomljen mobilni telefon, polomljene naočare, istrgnuta narukvica i obuća razbacana na dve strane. Takođe, tragovi krvi su pronađeni u neposrednoj blizini.

Njegov otac Safet Kurtović već skoro 8 meseci traga za istinom o smrti svog sina, za koju sumnja da je ubijen, a da se zločin zataškava.

On se danas, na Bajram, oglasio potresnom porukom.

- Danas je 232 dan, dan kada sam dečekao prvi Bajram bez moga sina jedinca koga mi ubiše u Švicarskoj! Bez istine i pravde, a ja znam da me lažu i čekaju da umrem ili da i mene ubiju kako bi to ostalo zataškano kako su planirali od samoga početka. Brojao je babo svaki dan i svaku noć bez sna gde je svaki sekund kao dan, a svaki dan kao celi jedan život. Bajram šerif mubarek olsun - napisao je Safet na društvenim mrežama.

Podsećamo, Kevin je nestao oko 20 ili 21 sat prethodne večeri, a pronađen je sutradan u potoku ispred hotela u kome je organizovana žurka. Uzrok smrti nije bilo moguće utvrditi navodno, kao ni vreme, budući da je bio u stanju hipotermije, a da su doktori menjali temperaturu njegovog tela. I to je samo deo nelogičnosti u istrazi ovog slučaja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading