OSTAO BEZ MAJKE, ALI NE I BEZ OSMEHA: Nasmejani konobar iz Niša oduševio region, upoznao poznatu zvezdu, pa podelio svoju tešku priču (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.06.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Osmeh je moj moto"!

OSTAO BEZ MAJKE, ALI NE I BEZ OSMEHA: Nasmejani konobar iz Niša oduševio region, upoznao poznatu zvezdu, pa podelio svoju tešku priču (VIDEO)

Foto: Printscreen/Tik Tok/kristijaniličić

Dušan Đorđević, konobar iz Niša, postao je internet senzacija nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak koji prikazuje njegovu energičnost i elan dok služi goste na svom radnom mestu.

Viralni Snimak i Reakcije

Đorđević je osvojio simpatije korisnika društvenih mreža, koji su se oduševili njegovom posvećenošću i pozitivnim stavom. Mnogi su navijali da dobije dobar bakšiš od Iličića i njegovih prijatelja. Nakon što je snimak postao viralan, ljudi su se interesovali za identitet simpatičnog konobara iz Niša, što je brzo razjašnjeno.

Đorđevićeva Priča

Dušanov život nije bio lak. Ostao je bez majke i odrastao je u skromnim uslovima sa bakom koja ga je podigla. Da bi pomogao baki, Dušan je počeo da radi kao konobar, a njegova posvećenost i radna etika sada su prepoznati širom regiona.

Postao konobar da bi pomogao baki

– Kao konobar radim već četiri godine, u hotelu radim dva meseca. Odrastao sam u skromnim uslovima. Nakon smrti majke ostao sam s bakom, kojoj sam neizmerno zahvalan na svemu. Počeo sam raditi kao konobar kako bih pomogao baki, da njoj bude lakše – ispričao je simpatični Dušan.

Radio sam u manjim restoranima, a nakon toga mi se ukazala prilika da napredujem u svom poslu. Prihvatio sam poziv hotela i rado mu se odazvao. Iako je sve ovo za mene nešto novo, kolege se trude da me usmere me kako bih mogao još više napredovati – objašnjava on.

“Osmeh je moj moto”

Osmeh kojim je kupio Iličića i korisnike društvenih mreža, kaže, karakterističan je za njega jer sa njime korača hrabro kroz život.

– Uvek gledam sve sa pozitivne strane, pa tako i posao koji radim. Osmeh je moj moto. Naučio sam da je sve u životu onako kako ti to sagledaš, ako se žališ i stalno si nezadovoljan, takav ti je i celi život. Naravno da ima prostora da se uslovi u ugostiteljstvu poprave, ali da li je sve tako crno? Naravno da nije – optimističan je Dušan.

U ugostiteljstvu najviše uživa u komunikaciji s ljudima i sklapanju novih poznanstava. Najviše mrzi kako priznaje, poliranje servisa.

Hotel me nagradio”

Travel blogera Kristijana Iličića je prepoznao za stolom na venčanju, kaže nam.

-Zbog toga i volim svoj posao kao što sam i napomenuo, ovako dobijam priliku da upoznam ljude čiji rad pratim i poštujem. Ekipa me je ispoštovala, hvala Kristijanu na svemu – priča on.

Nagradu je dobio i od hotela u kojem radi.

– Naravno da su me nagradili i oni, uvideli su potencijal u meni, želim se ovim putem zahvaliti i menadžmentu hotela na ukazanom poverenju – kaže on.

Ima poruku i za sve kolege konobare.

– Želim da poručim svim kolegama da je osmeh neophodan u našem poslu, sve ostalo znaju – dodao je simpatični Dušan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading