50 UČENICA ZAVRŠILO NA SAJTOVIMA ZA ODRASLE! Majka jedne od njih ZGROŽENA od prizora, ISPOVRAĆALA SE! Zar je moguće da to rade?!

Autor:

Svet

14.06.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno se oglasio direktor škole

50 UČENICA ZAVRŠILO NA SAJTOVIMA ZA ODRASLE! Majka jedne od njih ZGROŽENA od prizora, ISPOVRAĆALA SE! Zar je moguće da to rade?!

Foto: Shutterstock

Australijske vlasti su pokrenule istragu povodom slučaja u kojem je tinejdžer navodno koristeći veštačku inteligenciju napravio dipfejk po*nografske slike oko 50 učenica.

Policija Viktorije je potvrdila da je uhapsila i pustila tinejdžera u vezi sa eksplicitnim slikama koje su kružile internetom i da je istraga u toku.

Slike napravljene pomoću fotografija sa društvenih mreža

Prema informacijama, slike su navodno napravljene pomoću fotografija objavljenih na društvenim mrežama 50 učenica škole Bahus Marš Gramar, koja se nalazi na periferiji Melburna.

Direktor škole, Endru Nil, izjavio je da su žrtve bile devojčice od 9. do 12. razreda, s tim da je moguće da je raspon godina u stvarnosti između 14 i 18 godina.

Identitet počinioca i starost nisu poznati

Iako starost dečaka i njegov identitet nisu poznati, Nil je izjavio da "logika sugeriše da je počinilac neko iz škole". Ova situacija je izazvala zabrinutost među roditeljima i nastavnicima, dok su vlasti preduzele konkretne korake kako bi rešile ovaj slučaj.

Emotivna reakcija majke 16-godišnje učenice

Jedna od majki učenica, čija 16-godišnja kći nije bila među žrtvama, izrazila je svoju emotivnu reakciju na ovaj slučaj.

- Otišla sam da pokupim svoju ćerku nakon što je prespavala kod prijateljice i bila je jako uzrujana, povraćala je i sve bilo je neverovatno uznemirujuće - rekla je majka, navodeći samo da se zove Emili.

Reakcija škole

U međuvremenu, škola je objavila saopštenje u kojem je navela da je pružila pomoć učenicima i da aktivno sarađuje s policijom u istrazi.

Ovaj događaj je izazvao ozbiljnu zabrinutost u lokalnoj zajednici, te se očekuje da će vlasti preduzeti odgovarajuće mere kako bi se rešio ovaj slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading