UČITELJICA KOSTE KECMANOVIĆA OTKRILA ŠOK DETALJ: Dečak-ubica nije provodio puno vremena sa roditeljima?

Autor:

Hronika

16.06.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta je ispalio ukupno 57 metaka tokom pohoda koji je trajao svega 120 sekundi.

UČITELJICA KOSTE KECMANOVIĆA OTKRILA ŠOK DETALJ: Dečak-ubica nije provodio puno vremena sa roditeljima?

Foto: printscreen/facebook

Učiteljica Koste Kecmanovića

- Kosta je bio moj učenik. Više je za te četiri godine provodio vremena sa mnom nego sa roditeljima. Bio je odličan đak, nije kasnio, radio je vredno zadatke i bio omiljen u društvu. Bio je zabavan deci jer ih je zabavljao tako što im je prepričavao knjige koje je čitao - rekla je na saslušanju učiteljica Koste Kecmanovića Vesna B. (68).

Iako je ispričala kako je on do petog razreda bio primereno dete i da ništa nije ukazivalo da je u stanju da napravi zločin, postavlja se pitanje da li su mu roditelji dovoljno posvetili pažnje tokom njegovog odrastanja.

Osim toga, učiteljica je priznala da je bio drugačiji od dece po izgledu, rečniku i znanju, kao i da ga je u većini slučajeva u školu, zajedno sa njegovom mlađom sestrom dovodila dadilja. 

- On je dolazio razdragan i nije pokazivao znake da ga neko pritiska. Voleo je da čita. Njegovi mama i tata su dolazili u školu i kratko bi se zadržali. Po pet minuta. Stanu mirno, u stavu ruke uz telo i pitaju: "Na šta treba da skrenemo pažnju?". To su bile neke sitne stvari, ali videlo se da ozbiljno rade kod kuće. Imao je mnogo bogat vokabular, iznad svih - opisala je učiteljica.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović izvršio je stravičan masakr 3. maja prošle godine, kada je ubio devetoro đaka i radnika obezbeđenja, a ranio petoro dece i nastavnicu istorije u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Odmah nakon jezivog zločina, njegov otac Vladimir je uhapšen i on se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti, jer nije dobro obezbedio pištolje u kući i jer je učio Kostu da puca, a njegova majka Miljana, koja se brani sa slobode, za nedozvoljeno držanje metka, jer je njen DNK trag nađen na jednoj čauri u školi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Goge

16.06.2024 12:38

Verovatno su radili sa njim kod kuće, ali ne na emotivnom razvoju, več samo škola i to da bi trebao biti najbolji u svim predmetima, što je nemoguče, a dok je sada ovako prazan i hladan što se tiče emotivnog sklopa, znam da je majka prošle godine izjavila da je znao emocije pokazat tokom zagrljaja, e pa da su ga bar više grlili i pazili, verujem da bi bilo sve drugačije i ne bi se desilo ovo što se je, i on ne bi bio zatvoren tamo gde je, velika šteta i tuga da je toliko mladosti i života uništeno...

Odgovori 67 15
Hani

17.06.2024 01:32

Mali je bio izuzetno pametno, vaspitano, inteligentno i dobro dete! Deca, drugari su ga ponizavali, godinama, dete u tim godinama je osetljivo, nazalost uradio je veliko zlo jer je verovatno puko, uzrok te teske i strasne posledice svi znaju! Sad je kasno!

Odgovori 44 52
Njanja

18.06.2024 12:04

@Hani - Bravo za komentar. 100 % je tako. Nego ovo treba svima da nam bude opomena. Da sto vise pričamo sa svojom decom i da ih prvenstveno učimo tome da budu dobri ljudi. Da se nikome neizrugivaju i nepodsmejavaju.

Odgovori 32 19
Nije tako

18.06.2024 19:03

@Hani - Kosta nije pobio decu iz starog odeljenja jer na neki nacin su bili dovoljno dugo zajedno i bliski makar toliko da ne moze da im oduzme zivote, dakle oni ga nisu maltretirali.Da jesu poubijao bi njih. Trazio je premestaj u drugo odeljenje gde mu do meta(jos) nije bilo stalo. Nova deca nisu imala kada, a nije im ni dozvolio da se upoznaju i zdruze se, upravo da ga ne pokolebaju, kao sto je postao osetljiv sa prethodnom smenom. Znaci, nije maltretiran u skoli.

Odgovori 34 11