PRVO OGLAŠAVANJE NEKADAŠNJE ŽENE NENADA PAGONISA POSLE PRIJAVE ZA NASILJE: "Nimalo nije lako živeti svakodnevicu u ovom trenutku lične borbe..."!

Autor:

Hronika

10.06.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem šampionu u kikboksu određen je kućni pritvor i izrečena mera zabrane prilaska bivšoj supruzi jer ju je navodno pretukao.

PRVO OGLAŠAVANJE NEKADAŠNJE ŽENE NENADA PAGONISA POSLE PRIJAVE ZA NASILJE:  "Nimalo nije lako živeti svakodnevicu u ovom trenutku lične borbe..."!

Foto: printscreen/instagram

hronika

Maja Brukner, bivša žena Nenada Pagonisa, koga je nedavno prijavila za porodično nasilje, oglasila se na društvim mrežama i navela da ima potrebu da se obrati svima s obzirom na tešku situaciju u kojoj se porodica i ona nalaze.

- Ne želim da govorim šta je istina, a šta nije, za to postoji mesto gde će se ona utvrditi, to je sud, a ne javnost. Ja želim samo svima da zahvalim na neizmernoj podršci, porukama, pozivima, ljubavi i brizi koju dobijam svakodnevno - napisala je ona i dodala:

- Nimalo nije lako živeti svakodnevicu u ovom trenutku lične borbe koju vodim zbog sebe i dece, ali u isto vreme mislim da je borba nikad potrebnija i zbog svih drugih koje se ne vide i ne čuju. Zato vam hvala što ste tu.

Bivšem šampionu u kikboksu određen je kućni pritvor i izrečena mera zabrane prilaska bivšoj supruzi jer ju je navodno pretukao.

On je, ipak, izjavio da je bivša žena napala njega, a ne on nju.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Nenad Pagonis i Maja Brukner

 

- Svako ko me poznaje, zna da sam ceo život ziveo sportski, po pravilima, i da ne bih ni mrava zgazio. Pre svega, želim da naglasim da se najoštrije protivim svakom obliku nasilja, posebno nasilju nad ženama. Što sam i pokazao kroz svoje zalaganje u srednjim i osnovnim školama u tribinama protiv vršnjackog nasilja, i tribinama protiv nasilja nad ženama! Oduvek sam se zalagao za poštovanje i ravnopravnost svih ljudi, bez obzira na pol i bilo kakve optužbe koje sugerišu suprotno duboko me pogađaju i narušavaju moj ugled. Nakon što su protiv mene iznesene optužbe, odmah sam se stavio na raspolaganje nadležnim organima kako bih dokazao svoju nevinost.

- Tokom celog procesa bio sam potpuno transparentan i sarađivao sam sa vlastima kako bi se utvrdila istina, jer samo se kriv čovek PLAŠI pravde i istine.Nažalost, uprkos mojim naporima i dokazima koje sam predočio, donete su neopravdane mere. Bez obzira na naše narušene odnose nakon razvoda i nepomirljive razlike, činjenica da sam ja bio prva osoba koju je moja bivša supruga nazvala kada se našla u opasnosti pre mesec dana kada ju je proganjao neko na autoputu, gde sam joj ja naravno pruzio podršku i zaštitu, bio sa njom sve vreme na telefonu, davao joj instrukcije i smirivao. Dočekao ju je u Novom Sadu i otpratio do njene kuce, govori vam u prilog da je za mene majka moje dece SVETINJA i da nikada ne bih dozvolio da joj se bilo šta ružno dogodi.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Nenad Pagonis

 

- Na kraju, molim sve da imaju razumevanja za moju situaciju i da ne donose prenagljene zaključke dok se proces ne završi. Zbog naše dvoje maloletne dece zamolio bih vas još jednom da sve sem podrške i razumevanja u ovim teškim momentima za mene i moje najbliže mogu biti samo kontraproduktivni.

Svojoj bivšoj supruzi i posle svega želim sve najbolje i da se sto pre stavmo tačku na ovu priču .

- Još jednom zahvaljujem se svima koji mi pružaju ljubav i podršku svih ovih dana jer mi je to od neprocenljive važnosti i nešto što mi daje veru da će PRAVDA i ISTINA pobediti - naveo je Pagonis u saopštenju za javnost na svom Fejsbuk (Meta) nalogu.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading