PAGONIS PREMLATIO ŽENU, A OVAKO JE NAPAO MARIJU ŠERIFOVIĆ: Stravično nasilje UŽASNULO javnost, pevačica se HITNO oglasila!

Autor:

Zabava

06.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Pagonis je javnosti poznat i po sukobu sa pevačicom Marijom Šerifović tokom svog učešća u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato"!

PAGONIS PREMLATIO ŽENU, A OVAKO JE NAPAO MARIJU ŠERIFOVIĆ: Stravično nasilje UŽASNULO javnost, pevačica se HITNO oglasila!

Foto: youtube.com/Marija Serifovic, Privatna arhiva

Bivši bokser Nenad Pagonis priveden je sinoć u Novom Sadu nakon što je napao svoju bivšu suprugu, glumicu Maju Brukner, s kojom je bio u braku devet godina. Kako su preneli domaći mediji, Pagonis je Maji naneo teške telesne povrede, a ona je hitno primljena u Klinički centar Vojvodine. Ovo nije prvi put da je javnost saznala za nasilje u njihovom odnosu, budući da je Maja već ranije razgovarala sa prijateljima o nasilju koje je trpela tokom njihovog braka.

Inače, Nenad Pagonis je javnosti poznat i po sukobu sa poznatom pevačicom Marijom Šerifović. Tokom svog učešća u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", Nenad je odbio da obuče suknju za jedan od nastupa, te tada naveo da ne želi da plasira nešto što se kosi sa njegovim ubeđenjima. Ovo je dovelo do javnog sukoba između Nenada i Marije, nakon čega su razmenili vrlo oštre reči putem društvenih mreža.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Marija Šerifović se javno sukobila sa Nenadom Pagonisom

Naime, Nenad je prokomentarisao Marijin izgled i način oblačenja, dok ga je ona nazvala pogrdnim imenom.

Kad pogledate Mariju Šerifović, kako ona izgleda i kako se oblači, verovatno tu ima nešto, neću da kažem poremećaj, ali ima neki nesklad u njoj, koji je tera da bude muškarac - rekao je kik-bokser za našu slavnu predstavnicu na "Evroviziji", a ona mu tada nije ostala dužna, te ga javno oslovila sa "p***rčinom".

- Imam lepo mišljenje o njoj, ona radi svoj posao, ja svoj i nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Mislim da je bespravedno prokomentarisala moj stav koji imam prema bradatim ženama. To što je ona napisala da sam ja p**erčina je njena nekultura, ali joj ne zameram, ona je za mene jedna dama, žena i veliki umetnik - izjavio je Pagonis nakon sukoba sa Šerifovićevom, te dodao:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Nenad Pagonis uputio Mariji Šerifović gnusne uvrede

- Svestan sam njenih vokalnih sposobnosti i ne smeta mi što me nazvala tako, jer znam ko sam i šta sam, to samo govori o njoj. Mislim da neko ko se izražava tako nije dobar primer za decu. Ako omladina ostaje u vulgarnom svetu, tako ćemo živeti za 20 ili 30 godina, katastrofa.

Podsećanja radi, kik-bokser Nenad Pagonis priveden je sinoć u Novom Sadu, nakon što je, kako su preneli domaći mediji, pretukao bivšu suprugu glumicu Maju Brukner. On je brzom reakcijom policije osumnjičen za stravično nasilje u porodice, zbog čega mu je određeno zadržavanje prema nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Nenad Pagonis pretukao bivšu ženu, Maju Brukner

Prema najnovijim informacijama, Maja je hitno hospitalizovana u KC Vojvodina, gde su joj medicinski radnici konstatovali povrede u vidu naprsnuća rebra, nakon što ju je tokom svađe Pagonis udario u predelu grudi.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800/100-600 ili 192, koji su sve vreme dostupni (0-24 h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni ženski centar - SOS telefon 0800/100-007, radnim danima 10-20 h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800/011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19 h 011/2769-466, radnim danima 10-19 h 062/304-560, noću 19-10 h

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirko

06.06.2024 16:07

Muskarci koji su nasilni prema zenama su u velikom problemu da priznaju sami sebi da ne vole zene vec muskarce.. Duboko u njiovoj podsvesti je pritisnut poriv da zele muskarca a ne zenu i onda taj poriv radja mznju prema zenama jer se ne mire sa cinjenicom da nevole zene vec muskarce.