PAGONIS SE HITNO OGLASIO NAKON OPTUŽBI DA JE PRETUKAO SUPRUGU! Ovo je njegova strana priče: Samo se kriv čovek PLAŠI pravde i istine...

Autor:

Hronika

08.06.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre svega, želim da naglasim da se najoštrije protivim svakom obliku nasilja, posebno nasilju nad ženama.

PAGONIS SE HITNO OGLASIO NAKON OPTUŽBI DA JE PRETUKAO SUPRUGU! Ovo je njegova strana priče: Samo se kriv čovek PLAŠI pravde i istine...

Foto: printscreen/instagram

hronika

Kik-bokser Nenad Pagonis uhapšen je u sredu u Novom Sadu nakon što je optužen da je pretukao bivšu suprugu Maju Brukner, preneli su mediji.

Nakon što osimnjičen za stravično nasilje u porodici Pagonisu je određeno zadržavanje prema nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, a potom je dobio i nanogicu.

 

On se danas oglasio saopštenjem.

- Obraćam se javnosti kako bih izneo svoju stranu priče povodom optužbi za nasilje nad ženama, za koje tvrdim da su potpuno neosnovane i neistinite.

Svako ko me poznaje, zna da sam ceo život ziveo sportski, po pravilima, i da ne bih ni mrava zgazio. Pre svega, želim da naglasim da se najoštrije protivim svakom obliku nasilja, posebno nasilju nad ženama. Što sam i pokazao kroz svoje zalaganje u srednjim i osnovnim školama u tribinama protiv vršnjackog nasilja, i tribinama protiv nasilja nad ženama! Oduvek sam se zalagao za poštovanje i ravnopravnost svih ljudi, bez obzira na pol i bilo kakve optužbe koje sugerišu suprotno duboko me pogađaju i narušavaju moj ugled. Nakon što su protiv mene iznesene optužbe, odmah sam se stavio na raspolaganje nadležnim organima kako bih dokazao svoju nevinost.

Tokom celog procesa bio sam potpuno transparentan i sarađivao sam sa vlastima kako bi se utvrdila istina, jer samo se kriv čovek PLAŠI pravde i istine.Nažalost, uprkos mojim naporima i dokazima koje sam predočio, donete su neopravdane mere. Bez obzira na naše narušene odnose nakon razvoda i nepomirljive razlike, činjenica da sam ja bio prva osoba koju je moja bivša supruga nazvala kada se našla u opasnosti pre mesec dana kada ju je proganjao neko na autoputu, gde sam joj ja naravno pruzio podršku i zaštitu, bio sa njom sve vreme na telefonu, davao joj instrukcije i smirivao. Dočekao ju je u Novom Sadu i otpratio do njene kuce, govori vam u prilog da je za mene majka moje dece SVETINJA i da nikada ne bih dozvolio da joj se bilo šta ružno dogodi.

Na kraju, molim sve da imaju razumevanja za moju situaciju i da ne donose prenagljene zaključke dok se proces ne završi. Zbog naše dvoje maloletne dece zamolio bih vas još jednom da sve sem podrške i razumevanja u ovim teškim momentima za mene i moje najbliže mogu biti samo kontraproduktivni.

Svojoj bivšoj supruzi i posle svega zelim sve najbolje i da se sto pre stavmo tačku na ovu priču .

Još jednom zahvaljujem se svima koji mi pružaju ljubav i podršku svih ovih dana jer mi je to od neprocenljive važnosti i nešto što mi daje veru da će PRAVDA i ISTINA pobediti - naveo je Pagonis u saopštenju za javnost na svom Fejsbuk (Meta) nalogu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading