NAKON ŠEST GODINA PUŠTEN IZ PRITVORA: Osumnjičen da je učestvovao u ubistvu na Dušanovcu!

Autor:

Hronika

10.06.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Đurovića je iz automatske puške ispaljeno čak 29 projektila.

NAKON ŠEST GODINA PUŠTEN IZ PRITVORA: Osumnjičen da je učestvovao u ubistvu na Dušanovcu!

Foto: ST/D. KADIĆ, Društvene mreže

Viši sud u Beogradu doneo je odluku da se pritvor optuženom Darku Veskoviću ukine nakon šest godina provedenih iza rešetaka tokom istrage i suđenja za ubistvo Blaža Đurovića u martu 2018. godine. Sada mu je određen kućni pritvor, dok je pre tri meseca Nemanji Ivanovu takođe ukinut pritvor, zamenivši ga kućnim, uz nanogicu.

Obojica optuženih, Vesković i Ivanov, konstantno negiraju izvršenje ubistva Đurovića na beogradskom naselju Dušanovac. Đurović je ubijen ispred kuće svog rođenog brata u Ulici Vojvode Skopljanca broj 22, nakon što je dovezao svog brata i decu 10. marta 2018. godine. Na njega je iz automatske puške ispaljeno čak 29 projektila.

Uzimajući u obzir ozbiljnost optužbi i visok stepen rizika, postavlja se pitanje bezbednosti nakon ukidanja pritvora i određivanja kućnog pritvora za optužene. Ova tema izaziva zabrinutost i otvara široku debatu o merama koje treba preduzeti radi očuvanja bezbednosti i javnog reda.

Podsetimo, na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu ubijen je muškarac, potvrđeno je iz MUP-a KS.

Oko 16.50 sati, u Vilsonovom šetalištu, područje opštine Centar, došlo je do upotrebe vatrenog oružja. Tom prilikom smrtno je stradao jedan muškarac, čiju je smrt na mestu događaja konstatovao lekar Zavoda hitne medicinske pomoći. Muškarac koji je upotrebio oružje je pod kontrolom policije - saopŠeno je MUP KS.

Obavešten je dežurni tužilac KTKS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading