SUZE I NERVOZA U PALATI PRAVDE! Nastavlja se suđenje porodici Kecmanović, roditelje smiruje majka ubijene Mare Anđelković! (GALERIJA)

Autor:

Hronika

30.05.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu tužbu podnelo je 27 članova porodice ubijenih protiv dečaka, njegovih roditelja i škole u kojoj se masakr desio.

SUZE I NERVOZA U PALATI PRAVDE! Nastavlja se suđenje porodici Kecmanović, roditelje smiruje majka ubijene Mare Anđelković! (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Parnični postupak protiv roditelja dečaka Koste Kecmanovića koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devet učenika i čuvara te škole, nastavlja se danas u beogradskom Višem sudu, gde bi trebalo da bude saslušana tužena Miljana Kecmanović.

Na današnje suđenje pored Miljane, pozvani su i svedoci tadašnji pedagog i psiholog, kao i učiteljica dečaka. 

U hodniku suda nalaze se oštećeni koji čekaju da počne suđenje, a među prisutnima su Dragan Kobiljski, Natalija Aćimović, Dragan Anđelković, kao i roditelji Andrije Čikića.

Suzana Stanković Čikić ne krije svoje emocije. Naime, ona je čekajući da suđenje počne zaplakala, a reči utehe pružile su joj majka Mare Anđelković i Angeline Aćimović, koje takođe smiruju nervozu prisutnih.

Podsetimo, ovu tužbu podnelo je 27 članova porodice ubijenih protiv dečaka, njegovih roditelja i škole u kojoj se masakr desio. 

Branilac Kecmanovića je tokom drugog parničnog postupka, pošto ih sa ovim ima ukupno pet, rekla da majka dečaka neće iznositi odbranu u parničnim postupcima, te je neizvesno da li će ona danas prisustvovati suđenju. 

Pored parničnih postoji i krivičan postupak, koji je zatvoren za javnost, a u kojem su i otac i majka negirali krivicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (9)

Loading
Aaa

30.05.2024 10:46

Ovako slobodno seta monstrum porodica!

Odgovori 13 6
Tanja

30.05.2024 11:32

Bezosećajna,bezdušni majku najmlađeg masovnog ubice na svetu apsolutno ne zanima što naše dece nema zauvek. Ona se bezobzirno i dalje ponaša. Po ugledu na svoje ponašanje je i vaspitala najmlađeg masovnog ubicu na svetu. Oružjem od kuće donetim u školi na času nam je decu i čika Draganom streljao njen najmladji ubica na svetu. Ona gleda da bude van zakona i što pre pobegne u London ili na Havaje.

Odgovori 25 14
Uciteljica

30.05.2024 14:53

@Tanja - Ona uziva u popularnosti, i jos vise u bolu zrtava. Milioni joj omogucuju da placa sudije i advokate, i da za nos vuce zrtve. Ona je docekala svojih 5 minuta. Ima cime da se hrani i to obilato koristi. Zla, umobolna zena.

Odgovori 17 4
Jovanka Orleanka

30.05.2024 17:41

@Tanja - Zamišljam te kako refresh-uješ 24/7, kako bi prva probaljezgala ove tvoje splačine.

Odgovori 7 19