EVO KO JE BAĆOVIĆ - DANAŠNJA META KAVČANA: Bio je na sahrani Eskobara okružen obezbeđenjem!

Autor:

Hronika

10.05.2024

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sahranu Eskobara u martu prošle godine je stigao u koloni vozila sa zatamnjenim staklima, a telohranitelji ga štitili pancirnim kišobranima.

EVO KO JE BAĆOVIĆ - DANAŠNJA META KAVČANA: Bio je na sahrani Eskobara okružen obezbeđenjem!

Foto: printscreen/MUP

Ubistvo Ranka Radoševića

U centru Beograda, na Vračaru, danas je sprečeno ubistvo Luke Bojovića, a "Kurir" navodi da je meta kriminalne grupe koja sarađuje sa kavčanima, trebalo da bude i Radomir Boban Baćović koji je u kriminalnim krugovima viđen kao jedan od novih škaljarskih vođa.

Baćović rodom iz Nikšića je zapažen u martu prošle godine na sahrani Ranka Radoševića Eskobara (54) na beogradskom groblju Orlovača. To je bilo njegovo prvo pojavljivanje u masi nakon petogodišnjeg skrivanja od javnosti. Inače, u Crnoj Gori je proglašen za novog vođu "škaljarskog klana", a odranije je poznato da mu je Ranko bio desna ruka, kao i da su, prema podacima bezbednjaka u Crnoj Gori, švercovali  tovare kokaina od Južne Amerike do Evrope.

Foto: St/N. Pančić

Ranko Radošević je ubijen na benzinskoj stanici u Rušnju

- Radomir Boban Baćović se na sahrani Eskobara pojavio kao da je najveći državnik. Kolona vozila sa zatamnjenim staklima zaustavila se na ulazu u groblje, a onda su telohranitelji napravili živi zid oko Baćovića i zaštitili ga pancirnim kišobranima. To je bilo njegovo prvo pojavljivanje na nekom većem skupu u Srbiji u poslednjih pet godina - naveo je upućeni izvor. 

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova u Beogradu danas je saopštilo da su uhapšeni članovi kriminalne grupe zbog sumnje a su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i vršenja pripremnih radnji u cilju izvršenja krivičnog dela teško ubistvo.

- Policija je danas na Vračaru prilikom hapšenja jednog člana kriminalne grupe koji je bio maskiran pronašla pištolj sa metkom u cevi i spremnim za upotrebu - stoji u zvaničnom saopštenju policije.  Više javno tužilaštvo u Beogradu je saopštilo da su lisice stavljene ukupno petorici osumnjičenih.

- Uhapšeni su Nikola P., Bogdan P., Filip K., Saša K. i Milan I. Četvorica se terete za pripremu teškog ubistva i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, dok se Milan I. sumnjiči za trgovinu drogom - navedeno je iz tužilaštva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading