MARKO PJANOVIĆ IZRUČEN SRBIJI! Osumnjičen za ubistvo Ranka Eskobara, poznato i gde se nalazi

Autor:

Hronika

06.07.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Pjanovića se vodi istraga za pomaganje u Teškom ubistvu

MARKO PJANOVIĆ IZRUČEN SRBIJI! Osumnjičen za ubistvo Ranka Eskobara, poznato i gde se nalazi

Foto: St/N. Pančić, MUP

Marko Pjanović, osumnjičen za pomaganje u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara, izručen je prošle noći iz BiH.

Protiv Pjanovića se vodi istraga za pomaganje u Teškom ubistvu.

Kako se saznaje, saslušao ga je sudija za prethodni postupak u zakonskom roku od 24 sata. Pjanović se sada nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora, a očekuje se da ga sasluša zamenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, na okolnosti naredbe o sprovođenju istrag.

Kako saznaje "Blic", uskoro se očekuje ekstradicija Azre Šabanović, koja je takođe osumnjičena za pomaganje, a nalazi se u BiH.

Podsetimo, Azra se sumnjiči da je zajedno sa Markom Pijanovićem dan pre ubistva Ranka Radoševića Eskobara bila na njegovom auto placu gde su se predstavili kao kupci automobila i sa njim se dogovorili da se sutradan u 11 sati nađu na pumpi u Rušnju gde će mu dati novac, a on njima vozilo. Pjanović slovi za vođu navijača Partizana iz Brčkog.

Međutim, umesto njih na pumpu su došle ubice Luka V. (35) i Stefan Z. (28) i sa sedam hitaca usmrtili Eskobara 9. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading