AGENTI FBI NEDAVNO BILI U BEOGRADU ZBOG SLUČAJA NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ! Posetili poznatu "renta kar" agenciju! EVO I ŠTA IM JE VLASNIK REKAO I KAKO JE OTKRIVENA SERIJA LAŽI DAVIDA KNEŽEVIĆA!

Autor:

Hronika

09.05.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savezni zvaničnici su rekli da podaci pokazuju da je Kneževič u januaru doleteo iz Majamija u Tursku, a zatim otišao u Beograd, gde je 29. januara iznajmio mali "Pežo".

AGENTI FBI NEDAVNO BILI U BEOGRADU ZBOG SLUČAJA NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ! Posetili poznatu "renta kar" agenciju! EVO I ŠTA IM JE VLASNIK REKAO I KAKO JE OTKRIVENA SERIJA LAŽI DAVIDA KNEŽEVIĆA!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Agenti američkog FBI nedavno se bili u Beogradu u vezi slučaja nestanka Kolumbijke Ane Knežević, za koju se sumnja da ju je ubio suprug, američko-srpski biznismen David Knežević.

Ana Knežević je pod misterioznim okolnostima nestala 2. februara u Madridu, a iako je David tvrdio da je u tom momentu bio u Beogradu, dokazi govore da to nije tačno i da je sminjen ispred njenog stana u španskoj prestonici neposredno pre njenog nestanka.

Takođe je utvrđeno da je David Knežević iznajmio automobil u Beogradu i da je njime prešao 7.600 kilometara, kao i da je iznajljeno vozilo uočeno u Madridu.

Savezni zvaničnici su rekli da podaci pokazuju da je Kneževič u januaru doleteo iz Majamija u Tursku, a zatim otišao u Beograd, gde je 29. januara iznajmio mali "Pežo".

Vlasnik agencije za iznajmljivanje automobila iz Beograda rekao je istražiteljima FBI da je, kada je automobil vraćen sredinom marta, neko zatamnio stakla i stavio novi ram registarskih tablica i da je prešao skoro 4.800 milja (7.7245 km), navodi se u krivičnoj prijavi.

Kamere na naplatnoj rampi snimile su isti model "Pežoa", sa zatamnjenim staklima, u blizini Madrida u kasnim noćnim satima između 2. i 3. februara. Imao je registarske tablice ukradene iz drugog vozila u madridskoj ulici u kojoj je živela Ana, navodi se u pritužbi, a prenosi CNN.

Takođe je ustanovljeno da je David preko aplikacija za upoznavanje tražio od jedne kolumbijke da mu prevede poruku, koju je kasnije prosledio Aninim prijateljima.

Kako je David prema sumnjama, izvršio ubistvo i šta je uradio sa telom žene pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading